Tânăr ESCROC, surprins în flagrant când încerca să înşele prin metoda „accidentul”....

Tânăr ESCROC, surprins în flagrant când încerca să înşele prin metoda „accidentul”. Cum a decurs operaţiunea

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 22 de ani care încerca să facă bani de pe urma persoanelor vulnerabile, ocupându-se de escrocherii, a fost depistat în flagrant de oamenii legii. Metoda „accidentul” era preferată pentru că au existat dăţi în care infractorul sa ales şi mii de euro bune.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Oţelul Roşu au fost sesizaţi în dimineaţa zilei de 25 februarie de patru persoane din localitate, după ce au fost contactate telefonic de indivizi necunoscuţi care, sub anumite pretexte, solicitau sume de bani. Iniţial, o altă persoană din Oţelul Roşu a fost înşelată, în aceeaşi zi, cu sumele de 3.000 de euro şi 10.000 de lei.

Flagrantul sa realizat după un alt apel telefonic care a venit în jurul orei 15.30.


Oamenii legii au făcut filtre între localităţile Glimboca şi Zăvoi, fiind mobilizaţi şi poliţişti în civil.

La locul întâlnirii sau prezentat, întrun autoturism, cinci persoane iar un bărbat de 22 de ani, din Reşiţa, a fost surprins când primea banii solicitaţi telefonic. Imediat, toţi cei din maşină au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Poliţiei Oţelul Roşu.

Tânărul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de înşelăciune şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă CaraşSeverin, urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Caransebeş cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.