TERIBILISM la volan pentru un bărbat de peste 50 de ani din...

TERIBILISM la volan pentru un bărbat de peste 50 de ani din Timiș. Vezi ce surprize au avut polițiștii care l-au oprit

0
DISTRIBUIȚI

Inconştienţa, specifică mai ales în rândul şoferilor tineri, afectează şi pe cei mai în vârstă care se urcă la volan. Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Rurale Deta au oprit ieri, 8 februarie, pe raza comunei Banloc, un autoturism condus de un bărbat în vârsta de 53 de ani. Încă de la primul contact cu şoferul, oamenii legii şi-au dat seama că acesta a consumat băuturi alcoolice peste măsură.

Poliţiştii au recurs la testarea sa cu aparatul etilotest, în urma căruia a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind imediat condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vedera stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.


Surpriza a fost şi mai mare pentru oamenii legii în urma verificărilor făcute în baza de date, întrucât bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană cu îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.