Timișorenii pot cumpăra mărțișoare populare, cu motive tradiționale sau cu… Arsenie Boca....

Timișorenii pot cumpăra mărțișoare populare, cu motive tradiționale sau cu… Arsenie Boca. Care sunt prețurile

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-901288930">
În centrul Timișoarei se vând mărțișoare cu motive populare.

Centrul Timișoarei a fost invadat și în acest an de mărțișoare. Comercianții au dat dovadă de multă imaginație, astfel că au venit cu tot felul de idei pentru a-și vinde marfa.

Prin urmare, timișorenii care doresc să ofere un simbol al primăverii persoanelor dragi pot cumpăra din Piața Victoriei mărțișoare clasice, dar și mai inedite. Astfel, un comerciant vinde cu 9 lei mărțișoare cu motive tradiționale și spune că există interes din partea timișorenilor.

De asemenea, nu lipsesc mărțișoarele populare, care costă 4 lei, din flori uscate, croșetate, tricotate sau din fimo, care pot fi cumpărate cu prețuri cuprinse între 2 și 6 lei.

La fel ca în anul precedent, un timișorean vinde bucăți din lemn pe care sunt lipite poze cu chipurile sfinților, printre care și cel al lui Arsenie Boca. Un astfel de mărțișor costă între 5 și 10 lei, în funcție de dimensiune.

Cele mai scumpe mărțișoare ajung să coste și 60 lei, și anume cele din argint.

Peste 500 de comercianți vând mărțișoare, în perioada 24 februarie – 1 martie, în zeci de locații din Timișoara, potrivit reprezentanților municipalității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.