Tineri din Timişoara, prinşi de Poliţia Locală în timp ce încercau să...

Tineri din Timişoara, prinşi de Poliţia Locală în timp ce încercau să scape de etonobotanice. Unde le ascundeau

1
DISTRIBUIȚI

Ziua şi captura de etnobotanice – aceasta pare să fie noua deviză a agenţilor de la Poliţia Locală din Timişoara, care mai nou, par să aibă un al şaselea simţ cu ajutorul căruia depistează tinerii care folosesc substanţe interzise.

„Polițiștii locali aflați în patrulare au depistat ieri după-amiază, în jurul orei 16.00, pe Calea Bogdăneștilor, trei persoane care aveau asupra lor substanțe interzise din categoria etnobotanicelor.


În fapt, polițiștii locali i-au observat pe cei trei deoarece aveau un comportament suspect, unul dintre tineri încercând să fugă la vederea patrulei de polițiști locali după ce a ieșit din curtea unui imobil de pe Calea Bogdăneștilor și s-a îndreptat în grabă spre tramvaiul 5. Mai mult, cel în cauză a încercat să ascundă două plicuri conținând fragmente vegetale sub ușa unui garaj din zonă. S-a trecut la legitimarea celor trei, stabilindu-se că se numesc G.O., de 16 ani, cu domiciliul în Iecea Mare, P.C., de 20 de ani, din Checea, și N.A., de 23 de ani, din Cenei. De altfel, ultimul dintre ei este cel care a încercat să ascundă plicurile cu substanțe interzise, afirmând că le-a cumpărat cu scopul de a le consuma împreună cu ceilalți doi”, a anunţat direcţia din subordinea Primăriei Timişoara.

Cercetările vor fi continuate de agenţii de la secţia 4 a din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

1 COMENTARIU

  1. oh vai, ce eroi sunt politistii locali, oh vai.
    dar ma mir ca i-au si legitimat, trebuiau impuscati pe loc criminalii.
    noroi cu eroii, politistii locali, altfel nu stiu ce se intampla. se duceau pustii sa-si ia niste chips de la magazin si stateau la povesti pe banca in parc.
    hai sa fim seriosi. hyper-corectitudinea asta a atins un prag de penibilism absolut ridicol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.