Tudor Costescu își pune CENUȘĂ în cap după înfrângerea categorică din Cupa...

Tudor Costescu își pune CENUȘĂ în cap după înfrângerea categorică din Cupa României. Ce declarație surprinzătoare a făcut antrenorul lui CSM Oradea, Cristian Achim

0
DISTRIBUIȚI

BC SCM Timișoara a avut o prestație execrabilă în jocul contra celor de la CSM Oradea din cadrul Final Eight-ului de la Sibiu. Toate acestea în condițiile în care așteptările erau mult mai mari, ținând cont că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, într-un joc din Liga Națională, duelul dintre „lei” era încheiat cu câștig de cauză pentru tizii din Banat. Însă în sala Transilvania lucrurile au stat total diferit. Încă de la pauză diferența era de 25 de puncte pentru CSM Oradea, pentru ca la final tabela sălii de pe Cibin să arate 72-92 în favoarea bihorenilor.

Astfel că lui Tudor Costescu, antrenorul de la BC Timișoara, i-a rămas doar să-și felicite adversarii, dar și să-și pună cenușă în cap din cauza propriei evoluții. „Am venit aici total nepregătiți, s-a dovedit. Îi felicit pe cei de la Oradea. Noi am fost o umbră a unei echipe care ar vrea să se bată pentru Cupa României, cu lipsă de atitudine, fără orientare în teren. A fost un meci dezastruos. Cred că mai jos decât atât nu putem ajunge din punct de vedere al evoluției.


Ceea ce s-a întâmplat astăzi pe teren îmi doresc din tot sufletul să nu se mai întâmple vreodată. Adversarii noștri au intrat extreme de montați, faptul că joacă în Europa dovedește că știu să joace astfel de meciuri. Noi am dat impresia că ni se cuvine un coș marcat sau o recuperare, dar ei au muncit foarte mult pentru aceste mingi. Au avut execuții deosebite, iar noi am fost fără replică”, a declarat antrenorul BC SCM Timișoara, Tudor Costescu, la finalul jocului pierdut cu CSM Oradea.

De partea cealaltă, tehnicianul trupei din Bihor a avut o declarație surprinzătoare, arătându-și regretful față de partida din campionat pierdut în capitala Banatului. „Aș fi dat Victoria din această seară pe înfrângerea din campionat. Am sperat foarte mult că de data asta ne vom impune noi, sunt două echipe relative egale valoric. Mă bucur foarte tare că azi am făcut un joc bun și că am trecut în semifinale. Trebuie să rămânem concentrați pentru meciul de mâine. Asta e lupta pe care va trebui să o dăm, să încercăm să rămânem motivați și nu cumva să intervină relaxarea”, a punctat Cristian Achim.

BC SCM Timișoara a fost eliminată astfel din Cupa României, urmând să evolueze mai departe, în acest sezon competițional, doar în Liga Națională, acolo unde a terminat în prima parte a clasamentului. De partea cealaltă, CSM Oradea va juca astăzi în semifinalele Cupei României împotriva lui BC Mureș Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.