Un bărbat condamnat la închisoare și un minor de 14 ani prins...

Un bărbat condamnat la închisoare și un minor de 14 ani prins în flagrant, reţinuți de polițiștii timișeni. Vezi ce fapte au comis

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-246936376">

Aproape de miezul nopţii trecute, un minor în vârstă de 14 ani a fost prins în flagrant de oamenii legii chiar în momentul când încerca să fure din interiorul unui automobil. Ieri, în jurul orei 23.45, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara, l-au surprins pe tânăr atunci când voia să sustragă un portofel, profitând de faptul că maşina nu era asigurată.

Atât actele, cât şi suma de 200 de lei au fost recuperate în totalitate şi restituite păgubitului. Minorul în vârstă de 14 ani sa ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Tot ieri, poliţiştii Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare – Post de Poliţie Tomnatic, au reţinut un bărbat condamnat la un an de închisoare, după ce, în data de 19 octombrie, a pătruns prin efracţie întro spălătorie auto, de unde a furat o sumă de bani.

În baza mandatului de executare emis de Judecătoria Sânnicolau Mare, bărbatul de 40 de ani a fost reţinut de către oamenii legii pe raza comunei Tomnatic şi introdus în Penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepsei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.