Timișoreanul Dorin Rotariu a semnat cu campioana Belgiei. Ce sumă s-ar fi...

Timișoreanul Dorin Rotariu a semnat cu campioana Belgiei. Ce sumă s-ar fi plătit pentru el

0
DISTRIBUIȚI
Dorin Rotariu, în acțiune pentru Dinamo. Sursa foto: prosport.ro

Încă un trasfer al unui jucător român în Belgia. De această dată a venit rândul timișoreanului Dorin Rotariu, care a semnat un contract valabil pe trei ani și jumătate cu Club Brugge. Fostul jucător al Politehnicii o părăsește astfel pe Dinamo.

FC Bruges (Club Brugge) a anunțat mutarea în noapte. Conform Digi Sport belgienii ar urma să achite circa 2,2 milioane de euro pentru Rotariu jr.. Fiul lui Ilie și nepotul lui Iosif Rotariu, Dorin e considerat unul dintre cei mai talentați jucători români.


La 21 de ani a debutat deja pentru naționala mare a României. El s-a alăturat ”câinilor” în urmă cu trei sezoane de la vechea societate FC Politehnica Timișoara. Dacă acasă nu a primit șanse nici în B, pentru bucureșteni a marcat 30 de goluri și a oferit peste 120 de pase de gol în 147 de meciuri.

Gruparea belgiană i-a urat ”Bine ai venit” în limba română timișoreanului. Acesta reprezintă a patra mutare din ultimul timp în acest campionat după cele ale lui Chipciu, Stanciu (Anderlecht) și M. Marin (Standard Liege). ”Dorin este foarte talentat… Se potrivește la Brugge. Combină talentul cu atitudinea pozitivă și munca”, a spus Rudi Verkempinck, ”secundul” grupării de pe ”Jan Breydel”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.