UTIL Probleme la plata facturilor Aquatim online. Ce alte soluții au abonaţii

UTIL Probleme la plata facturilor Aquatim online. Ce alte soluții au abonaţii

0
DISTRIBUIȚI

Anunţ important din partea societăţii Aquatim privind plăţile online efectuate de clienţi. Compania a transmis astăzi că „anumite facilități ale aplicației de plată on-line de pe site-ul societății,www.aquatim.ro, sunt temporar indisponibile. Încărcarea noilor facturi în conturile online ale clienților se face, momentan, cu întârziere, iar vizualizarea plăților realizate nu este posibilă. Disfuncționalitățile menționate sunt probleme de moment, apărute în cursul implementării, la Aquatim, a unei noi soluții software de gestionare integrată a datelor, și sunt în curs de soluţionare.


Plățile prin aplicația on-line funcționează și decurg, ca şi până acum, în condiții de securitate pentru clienți, iar Aquatim încasează în maxim 24 de ore sumele astfel transferate”.

Cei care doresc să achite facturile în aceste zile o pot face prin intermediul băncilor, la comercianții din reţelele PayPoint, Mobile Distribution și prin serviciul Westaco Express, disponibil în stațiile OMV sau la unitățile poștale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.