ACS Poli, RIDICULIZATĂ de liderul Ligii I. Timișorenii au suferit pe terenul...

ACS Poli, RIDICULIZATĂ de liderul Ligii I. Timișorenii au suferit pe terenul Viitorului cea mai dură înfrângere în deplasare. UPDATE Reacția lui Ionuț Popa

1
DISTRIBUIȚI
Imagine din jocul tur, în care timișorenii au învins cu 1-0

Prima înfrângere în 2017 pentru ACS Poli a venit conform așteptărilor, pe terenul liderului Viitorul. Elevii lui Ionuț Popa au fost însă învinși într-o manieră categorică de jucătorii lui Gică Hagi, scor 0-5. Un dezastru conturat încă de la pauză, patru dintre cele cinci goluri fiind încasate în primele 35 de minute.

Cu trei absențe majore, Bărbuț, Cânu (ambii suspendați) și Doman, nerefăcut complet, ACS Poli a părut de la început că nu așteaptă prea multe în deplasarea de la Ovidiu. Gazdele, în schimb, au luat cu asalt poarta lui Straton. Deschiderea scorului a venit după doar zece minute, când Morar a profitat de degringolada din fața careului mic, acolo unde Bocșan a făcut ”assist-ul”. Timișorenii au fost impreciși la puține acțiuni ofensive iar elevii lui Gică Hagi nu i-au iertat. Până la pauză, liderul Ligii I avea să marcheze de trei ori, toate golurile până la 4-0 fiind reușite practic cu poarta goală! Același Morar și-a completat hattrick-ul în minutele 22 și 30. Mai întâi după pasa lui Ganea, scăpat de Fucek, apoi a înscris din ”serva” lu Vînă. Scorul pauzei a fost stabilit de Chițu peste cinci minute. Bănățenii au fost în degringoladă totală, atât prin așezarea în teren, cât și prin atitudine. Fapt ce l-a determinat pe Popa să mute înainte de pauză, cu Scutaru în locul lui Neagu.

Umilința a continuat și după pauză pentru ACS Poli.


Hagi l-a scos pe călăul Vlad Morar, dar înlocuitorul acestuia, Florinel Coman, a vrut și el să se vadă pe tabelă. În minutul 55 a marcat ”pe sub” Straton și a făcut 5-0! După o oră de joc oaspeții abandonau orice speranță la ceva palpabil la malul mării. Dacă gazdele au continuat să fie periculoase, vizitatorii au fost în continuare doar martori la joc. Doar Popovici având o tentativă de a marca în minutul 88. Mai mult, Artean a văzut al doilea galben în final și va lipsi în meciul următor.

ACS Poli nu avea mari speranțe la punct(e) la Ovidiu și poate a fost luată în calcul o menajare pentru ASA și Concordia, însă cu siguranță greutatea scorului strică moralul bun adunat de jucătorii lui Popa după succesul cu Iași.

UPDATE ”Dracu știe”

Evident după joc tehnicianul Ionuț Popa a fost departe de a fi încântat de elevii săi și nu a mers cu aceștia la vestiare. ”Ce să mai spui, am pregătit una și am făcut alta. Nu au respectat ce le-am cerut. În viața unei echipe apar momente dinastea, când jucătorul nu mai știe de el pe teren. Ne-am făcut de râs astăzi. Și eu îmi pun întrebarea: ce s-a întâmplat? Au lipsit jucători… bun, dar nu înțeleg de ce echipa a arătat așa astăzi. Viitorul are o echipă care merită felicitări pentru cum joacă. Nu știu dacă va fi campioană. Am venit ca echipă neînvinsă, am plecat ca echipă jumulită”, a conchis Popa pentru Digi Sport.

”Dacă au ambiția să joace în finala Cupei Ligii vor juca altfel”, a adăugat tehnicianul. Întrebat din nou de punctele așteptat de la TAS, Popa a avut o reacție neaoșă: ”Dracu știe, ăsta e cuvântul cel mai nimerit”.

FC Viitorul: Râmniceanu – Benzar, Hodorogea, Boli, Cr. Ganea – Nedelcu, Purece, N. Roșu (58 Iancu) – Chițu (71 Casap), Vl. Morar (46 Fl. Coman), Vână. Pe bancă: Buzbuchi – S. Rădoi, Dumitrescu, Mladen. Antrenor: Gheorghe Hagi.

ACS Poli Timișoara: Straton – B. Străuț, Bocșan, Șeroni, Neagu (40 Scutaru) – Artean, Soljic – Popovici, Croitoru (cpt., 83 Bârnoi), Fucek – Drăghici (66 Poparadu). Pe bancă: Smaranda – Fridrich, Novak, Pedro Henrique. Antrenor: Ionuț Popa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.