Vrei să accesezi fonduri europene, dar nu știi ce să faci? Camera...

Vrei să accesezi fonduri europene, dar nu știi ce să faci? Camera de Comerț Timiș îți dă o mână de ajutor

0
DISTRIBUIȚI

fonduri europene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine din nou în sprijinul celor interesați să acceseze fonduri europene, dar nu știu cum. În acest sens, CCIA Timiș organizează o nouă serie a cursului de “Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene”, care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri, în perioada 6 – 15 martie.

Potrivit organizatorilor, cursul se adresează “instituțiilor publice, companiilor private, ONG-urilor, precum și tuturor persoanelor care doresc să se dezvolte prin atragerea de fonduri europene pentru finanțarea proiectelor de perspectivă.


De asemenea, cursul este util membrilor echipei de proiect care, la finalul cursului, vor avea competențele și abilitățile specifice, necesare scrierii unei cereri de finanțare și derulării cu succes a proiectului”.

În timpul cursului, participanții pot afla mai multe despre programele de finanțare prin care se pot obține bani europeni nerambursabili, etapele pentru obținerea unei finanțări nerambursabile, modul de completare a unei cereri de finanțare sau despre accesarea și utilizarea corectă a fondurilor europene.

Certificatele obținute la absolvirea cursului au recunoaștere națională și internațională. Cursurile vor fi susținute de traineri cu experiență în domeniu, care vor prezenta exemple de bună practică și vor răspunde întrebărilor curioșilor.

Informații și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, tel. 0256/219172, 0742/924344, e-mail: mmuresan@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.