Zeci de timișoreni, cu leucoplast lipit pe gură, au protestat în fața...

Zeci de timișoreni, cu leucoplast lipit pe gură, au protestat în fața Prefecturii Timiș: „Ultimul care a ignorat mulțimea a plecat cu elicopterul” FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-72061249">
Protest cu leucoplast pe gură, la Prefectura Timiș.

Un nou protest față de adoptarea proiectului de lege privind graţierea şi ordonanţa pentru modificarea Codurilor Penale a fost organizat în fața Prefecturii Timiș, între orele 12.00 și 13.00. De data aceasta, cei aproximativ 80 de manifestanți și-au lipit leucoplast pe gură, astfel că protestul a fost unul tăcut.

“Ne-am lipit leucoplast pe gură ca o formă de protest. Așa cum nici ei nu vorbesc cu noi, nici noi nu vorbim cu ei. La Timișoara și în țară continuă protestele, sunt foarte multe orașe și orășele în care oamenii ies în stradă, iar eu cred că vom reuși, vom câștiga, sunt foarte sigur”, ne-a declarat Ștefan Cojocnean, unul dintre timișorenii care au participat la protestul tăcut din fața Prefecturii Timiș.

“Pentru mafioți, trebuie să ne ocupăm cu chestii mafiote. Și mafioții au câteodată chestia asta, că nu văd, nu vorbesc, nu aud. Asta (n.r. tăcerea) e prima din cele trei”, a precizat și Eugen Gherga.

Manifestanții nu au scandat nimic, însă au ținut în mâini afișe cu mesaje precum „Ultimul care a ignorat mulțimea a plecat cu elicopterul”,  “Jos mâinile de pe DNA”, „Acum suntem mai înțelepți cu 27 de ani” sau „Vrem sistem de sănătate, nu dosare curățate”.

În această seară, de la ora 19.00, în Piața Victoriei, are loc o nouă acțiune de protest. În ultimele două zile, peste 50.000 oameni au ieșit în stradă, la Timișoara, nemulțumiți fiind de adoptarea proiectului de lege privind graţierea şi ordonanţa pentru modificarea Codurilor Penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.