Accident GRAV în Timișoara: bătrân lovit de mașină pe trecerea de pietoni....

Accident GRAV în Timișoara: bătrân lovit de mașină pe trecerea de pietoni. Care a fost cauza accidentului FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1805911640">

Accident grav în această seară, la Timișoara. Un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit, pe trecerea de pietoni, de o șoferiță de aproximativ 40 de ani.

Accidentul a avut loc pe strada Mareșal Averescu. Șoferița susține că nu l-a observat pe bărbatul care traversa strada regulamentar din cauza întunericului din zonă, iluminatul stradal fiind nefuncțional. Ba mai mult, femeia a declarat că din sens opus venea o mașină și din cauza farurilor care au orbit-o nu l-a observat pe pieton la timp. Declarațiile femeii sunt susținute și de martorii accidentului.

În urma impactului, bărbatul a suferit multiple leziuni. Acesta a fost preluat imediat de un echipaj de la Ambulanță și transportat la Spitalul Județean din Timișoara. Șoferița vinovată s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Locuitorii din zonă susțin că nu e primul accident de acest gen care are loc din cauza vizibilității scăzute din zonă. De foarte multe ori, afirmă oamenii, seara e beznă, iar dimineața, după răsăritul soarelui, luminile de pe stradă sunt aprinse.

1 COMENTARIU

  1. La lasarea intunericului, in zona Averescu era bezna, nici o lumina aprinsa. In plus, o circulatie infernala. Chiar ma gandeam ca mare minune ar fi sa nu se produca nici un accident. N-a trecut mult si in departare am vazut girofarele masinilor de interventie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.