Accident pe calea ferată: mașină condusă de o tânără, LOVITĂ de tren....

Accident pe calea ferată: mașină condusă de o tânără, LOVITĂ de tren. Vezi cum s-a produs incidentul și în ce stare este victima FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2051384893">

Accident pe calea ferată, în urmă cu puţin timp, în judeţul Timiş. O tânără a ajuns la spital după ce maşina pe care o conducea a fost lovită în plin de un tren Interregio care călătorea de la Iaşi la Timişoara.

Accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată fără barieră, în zona localităţii Urseni. Şoferiţa în vârstă de 28 ani, nu a oprit la Crucea Sfântului Andrei pentru a se asigura în mod corespunzător iar când a încercat să traverseze calea ferată a fost lovită în plin de tren.

În urma impactului, tânăra a fost rănită. Un echipaj de la Ambulanţă a preluat-o şi a transportat-o la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Călătorii din tren au scăpat nevătămaţi, însă garnitura a ajuns la destinaţie cu aproape 100 de minute întârziere. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, iar tânăra s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.