Bărbat ucis și doi răniți, după un accident grav pe autostrada Timișoara-Arad....

Bărbat ucis și doi răniți, după un accident grav pe autostrada Timișoara-Arad. Traficul pe A1, închis pe un sens UPDATE 2 Ce a spus șoferul de TIR FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-209403267">

Accident tragic în această seară pe autostrada A1, care face legătura între Timișoara și Arad. Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit în plin de un TIR.

Victima venise să ajute un prieten a cărui camionetă s-a stricat în drumul său dintre Arad spre Timișoara. Bărbatul a încercat să își lege autovehiculul de camioneta stricată însă, din neatenție, a ieșit de pe banda de urgență fără a avea vestă reflectorizantă, moment în care a fost pur și simplu spulberat de un TIR. Alte două persoane sunt rănite.

La fața locului intervin echipaje de la Pompieri, Ambulanță și Poliție. Traficul pe A1, sensul Arad-Timișoara este în acest moment blocat. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Șoferul TIR-ului și cel al camionetei sunt răniți, fiind la această oră preluați de echipajele medicale sosite la fața locului. Bărbatul ucis a a rămas fără picioare după ce a fost izbit în plin.

UPDATE 2 Șoferul de TIR susține că nu l-a văzut pe bărbatul ucis. Răniții s-au ales doar cu răni superficiale. Coada de mașini care se îndreaptă spre Timișoara a depășit trei kilometri, polițiștii redirecționând mașinile din Arad către drumul național până la deblocarea autostrăzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.