Premieră fericită pentru Ionuț Popa: ”Nu am mai trăit așa un meci”....

Premieră fericită pentru Ionuț Popa: ”Nu am mai trăit așa un meci”. Reacția lui Vasile Miriuță după eliminarea suferită de CFR în Banat

2
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa

ACS Poli s-a calificat în semifinalele Cupei României la capătul unui meci-maraton cu CFR Cluj. Tehnicianul Ionuț Popa era vădit mulțumit după primul său meci cu prelungiri și lovituri de departajare. Antrenorul bănățenilor crede că echipa sa a beneficiat de putere divină pentru a trece peste toate obstacolele.

”Un rezultat al voinței, puterii de muncă și al caracterului mare pe care l-am avut în această seară. Dacă s-au bucurat ei vreau să mă bucur și eu deși ne-am încărcat programul cu două meciuri. E o performanță a orașului, echipei. Am întâlnit un adversar bun, dar nici în campionat nu am reușit să-i batem. Am fost mai norocoși, ei mai bine, dar când joci 70 de minute în inferioritate. Nu știu dacă suntem echipa momentului, dar am pierdut un singur meci. Aș vrea să nu ne mai oprească nimeni. Suntem pe drumul cel bun. Mi-e teamă de oboseală”, a spus Ionuț Popa după 6-5 (0-0, 0-0) cu CFR Cluj.

Meciul cu ardelenii a fost presărat de faze tensionate.


Bănățenii au cerut un penalty la Străuț în timpul jocului și au acuzat deciziile lui Adrian Cojocaru. ”Uneori în fotbal și antrenorii și jucătorii greșesc. Uneori și arbitrii. Rus, până să primească galben a făcut 4-5 faulturi de galben… Mă abține să mai critic pentru că sunt așteptat așa la cotitură”, a explicat Popa. ”Principalul” a adăugat că pentru el a fost o premieră să trăiască un joc decis la loteria penalty-urilor. ”Nu am trăit în viața mea așa un meci, cu prelungiri și penalty-uri. Eu aș fi vrut cu Steaua în semifinale, dacă nu, cu Mioveni… Să câștigăm Cupa Cupelor… Uneori parcă te împinge cineva de la spate. La ora asta trebuia să visez. A fost mâna lui Dumnezeu. Nu cred că antrenorii sau cineva, Dumnezeu a fost cu noi”, a precizat Ionuț Popa cu referire la parcursul neașteptat al echipei din această primăvară.

”Eu am plecat înainte de ultimul 11 metri, nu am mai avut răbdare să văd, știam că sunt nervos… Așteptam uralele”, a fost o altă replică marca Ionuț Popa.

Vasile Miriuță: ”Nu meritam”

Tehnicianul oaspeților a fost fairplay. ”Nu meritam azi să câștigăm. E cel mai rău joc de când sunt la CFR. Trebuie să uităm acest meci. Era obiectiv să ajungem în semifinale. Sincer nu cred că a contat vestea cu Europa. Am mare încredere în băieții mei. Le-am spus că o să avem meci greu, că ei au legat două victorii și știam din campionat că am avut meciuri grele cu ACS Poli”, a conchis Vasile Miriuță.

2 COMENTARII

  1. Baietii astia chiar merita sprijiniti.D-l POPA ai reusit cea ce nimeni nu se astepta la inceputul campionatului.BRAVO.Sper sa adunati punctele necesare si sa va salvati de la retrogradare.
    Succes la IASI, dar mai ales cu PANDURII(victorie) si Chiajna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.