Ionuț Popa anunță RĂZMERIȚA după decizia TAS: ”Eu le voi spune jucătorilor...

Ionuț Popa anunță RĂZMERIȚA după decizia TAS: ”Eu le voi spune jucătorilor să se răzbune într-un mod corect”. Declarații incendiare ale tehnicianului lui ACS Poli

1
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa. Foto: Adrina Pîclișan

Antrenorul lui ACS Poli a vorbit înaintea partidei cu Concordia Chiajna mai mult pe tema deciziei TAS. Ionuț Popa a făcut câteva afirmații uluitoare, precum cea că fanii echipei amenință cu represalii la tot ce înseamnă FRF și i-au cerut lui și jucătorilor același lucru. Tehnicianul a precizat că vrea să transforme potențiala agresivitate a elevilor săi într-un lucru pozitiv în teren.

ACS Poli s-ar putea apropia la doar două puncte de Pandurii la startul play out-ului și, deci, ar avea șanse mari la locul de baraj. Decizia TAS de ieri pare însă să fi inflamat puternic spiritele. ”După opinia mea se va crea o stare de nedreptățire, o să simtă jucătorii că sunt nedreptățiți, nu vreau să se creeze haos, dar probabil va exista o stare de agresivitate”, a spus Ionuț Popa.

”Aseară am plecat mai târziu, am fost provocat la o discuție de 15 persoane, suporteri care sunt mereu la meci. O discuție care m-a bulversat, erau așa de porniți la adresa FRF, că au fost furați, mi-au solicitat chiar să renunț la Cupa României. Să călcăm cam tot ce e legat de FRF…”, a adăugat antrenorul. Acesta pare să fie de părere, ca cei din jurul său, că federația e împotriva clubului. Mai mult, Popa e de părere că avocatul ales, de fosta conducere, nu a fost alegerea potrivită. ”Ne interesează starea echipei, jucătorilor. Ce s-a întâmplat după opt luni de așteptare, toată lumea știa că primim punctele înapoi. Toată lumea consideră FRF vinovată, pentru că a făcut demersuri împotriva noastră.


Eu o consider vinovată din alt punct de vedere, în vară, când am fost chemați Poli nu a venit ca echipă retrogradată. Nu înțeleg de ce s-au dus la TAS împotriva noastră. Am înțeles că a fost bine plătit un avocat român, puteam lua doi de la Lausanne în locul lui și să câștigăm. Noi am pierdut peste 30.000 euro și punctele. Se va instaura o stare… Și eu ca jucător aș răbufni. Nu sunt adeptul acestui lucru. Eu le voi spune să se răzbune într-un mod corect. Prin ambiție și determinare mai mare, agresivitate în sens pozitiv. Nu peste regulament, dar să arătăm că dorim atât de mult, încât observatorii să vadă că echipa merita mai mult”, a declarat Ionuț Popa.

Deși ACS Poli poate ajunge pe 12, Popa pare să se teamă de alte aspecte în play out. ”Pentru mine lucrurile sunt destul de clare. Dacă credeți că celelalte echipe vor juca cu aceeași ardoare… Pentru acel loc se luptă Tg. Mureș, Pandurii, ACS Poli, nu mă aștept la blaturi, ci la jocuri slabe”, a surprins ”principalul”.

S-a întâlnit cu Dobra

Ionuț Popa a avut replici tăioase la adresa CJ Timiș după jocul cu ASA. Situația s-a schimbat astăzi. ”Nu am discutat cu jucătorii, am avut o întrevedere cu președintele CJT… Ne-am cunoscut și noi, că nu ne-am știut, așa cum am discutat cu primarul. Am discutat pe această stare… totul depinde de acel proces. Justiția nu s-a pronunțat. Se fac din partea lui cele mai rapide demersuri. I s-a cerut să explice cheltuirea banilor… Sperăm ca cei de la tribunal vor fi timișoreni. E normalitate, a spus că trebuia să se aplice taxă și dacă era al primăriei stadionul”, a fost acum replica ”temperată” a tehnicianului.

Referitor la meciul de mâine, Popa a subliniat importanța întâlnirii cu ilfovenii. ”Îl consider cel mai important meci al nostru din acest campionat, pentru că e ultimul. Orice punct/puncte contează enorm de mult în configurația viitoare a unui clasament de play out. Ne-am pregătit cum am putut. Două meciuri în cinci zile, sperăm să-l trecem pe al treilea… Avem din nou probleme cu Doman și Mailat în continuare. Dar vreau să dea dovadă de dăruire și ambiție. Cred că dacă vom aborda jocul la modul cel mai serios și bine organizat cred că vom câștiga”, a declarat Ionuț Popa. Din păcate timișorenii îl vor recupera greu pe Doman, abia în mijlocul play out-ului probabil.

Partida ACS Poli Timișoara – Concordia Chiajna se dispută mâine, de la ora 18.00, în etapa a 26-a a Ligii I, ultima din sezonul regulat.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Echipa asta toaca banii timisorenilor an de an. Lipsa rezultate, datorii uriase, bataie de joc! Echipa asta trebuie bagata in faliment sau finantata de investitori privati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.