Veste EXCELENTĂ pentru ACS Poli înainte de jocul cu Voluntari. Cum a...

Veste EXCELENTĂ pentru ACS Poli înainte de jocul cu Voluntari. Cum a reușit clubul timișorean să scape de o nouă depunctare

1
DISTRIBUIȚI
Pedro Henrique. Foto: Adrian Pîclișan

Deși președintele Sorin Drăgoi era foarte pesimist zilele trecute în legătură cu datoriile urgente ale lui ACS Poli, clubul a scăpat pe moment de emoțiile unei noi depunctări. Cei circa o sută de mii de euro pentru tranșa a doua din transferul lui Pedro Henrique au fost achitați printr-un nou împrumut.

ACS Poli a mai împrumutat în trecut sume mari de la impresarul Cristea Opria, dar de această dată conducătorul clubului spune că e vorba de altcineva, nedorind să dezvăluie sursa care practic a salvat echipa de la o nouă depunctare cu trei puncte.


”Am luat un împrumut de la un apropiat al clubului… Nu (e același, n.r. Cristea Opria). Nu aș prefera să spun numele pentru că nu dorește reclamă. E un om de afaceri din Timișoara… Am depășit un hop mare pentru noi și am zis să dăm repede un comunicat pentru a fi o motivare pentru băieți, pentru jocul de luni”, a declarat Sorin Drăgoi pentru PRESSALERT.ro.

Dacă ACS Poli nu achita datoriile în contul transferului atacantului brazilian, precum și alte datorii mai mici, până la finele lunii martie, clubul ar fi fost sancționat cu o nouă depunctare pentru neîndeplinirea criteriului financiar prevăzut în dosarul de licențiere. Deși în total bănățenii mai au datorii de circa 1,8 milioane de euro, acestea nu sunt urgente până la finele campionatului.

Iată comunicatul clubului:

”Conducerea clubului nostru anunță prin președintele Sorin Drăgoi plata tranșei a doua din transferul lui Pedro Henrique de Santana Almeida de la clubul Galicia și închiderea definitivă a datoriei către gruparea amintită.

Odată cu plata datoriei către jucătorul Georgi Sarmov și achitarea plăților către ceilalți debitori, Poli Timișoara și-a onorat toate datoriile restante în vederea finalizării dosarului de licențiere.

Îndeplinirea acestui obiectiv ne dă mari speranțe în lupta pentru rămânerea în primul eșalon fotbalistic!

Hai Poli!”

Sorin Drăgoi, președinte Poli Timișoara

1 COMENTARIU

  1. Si tot direct s-a făcut plata,dacă conturile sunt blocate?Ciudat este ceva aici.Asemenea plata se face prin banca.Ori au fentat fiscul ori nu au conturile blocate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.