Deputatul Adrian Pau: „Obiectivul PSD la guvernare trebuie să primeze în faţa...

Deputatul Adrian Pau: „Obiectivul PSD la guvernare trebuie să primeze în faţa neînţelegerilor personale”. De ce spune că Alin Nica nu are nicio şansă în faţa lui Nicolae Robu în PNL Timiș VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Adrian Pau

Invitat aseară la emisiunea PRESSALERT LIVE, deputatul PSD Adrian Pau a spus că înainte de eventualele conflicte dintre două persoane din interiorul partidului, obiectivul nu trebuie să fie pierdut din vizor, adică programul de guvernare. Întrebat despre relaţia dintre premierul Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea, acest a menţionat că, administrativ, lucrurile merg ca pe roate.

Surprinzător, să ştiţi că din punct de vedere administrativ se înţeleg foarte bine. Din două motive, atunci când îţi cunoşti foarte bine programul de guvernare şi ştii unde vrei să ajungi. Obiectivele sunt clare, stabilite cu date certe. Mai mult decât atât, Grindeanu şi Dragnea au maturitatea politică pentru a duce un proiect la capăt. Eu cred că acele afinităţi personale, dacă există sau nu, nu vor încurca cu nimic obiectivul pe care PSD şi l-a asumat în această guvernare. Nu ştiu dacă există frustrare pentru Dragnea, dar la nivelul PSD în foarte multe discuţii pe care le avem săptămână de săptămână sunt colegi care spun că Liviu Dragnea ar trebui să fi fost premier, el este cel care ne-a condus. Colegii noştri din ţară îl susţin la modul foarte clar. Dragnea de fiecare dată spune că nu este premier din cauza acestei legi nenorocite. Nu am certitudinea că preşedintele Iohannis lar fi numit pe Dragnea premierul acestei ţări”, a declarat Adrian Pau la PRESSALERT LIVE.

De asemenea, deputatul PSD a dezvăluit că există un grup din PNL care ar fi fost de acord cu OUG 13.


„La asociaţia comunelor, în momentul în care au venit primarii pesedişti şi liberali, din toate formaţiunile politice, la un moment dat un grup de primari PNL, vreo 12-14, erau strânşi în jurul Ralucăi Turcanu şi îi reproşau că nu au fost consultaţi vizavi de OUG 13, că şi-o doresc. Primarul Timişoarei nu a spus că nu e de acord, doar că trebuie luate nişte măsuri în acest sens, a specificat Adrian Pau.

Cât despre viitoarele alegeri interne din cadrul PNL Timiş, acesta a menţionat că „nu îi acord nicio şansă lui Alin Nica în faţa lui Nicolae Robu. Robu a avut o şedinţă de taină cu membrii marcanţi ai PNL care au fost lângă el şi i-au primis susţinere, nu are nicio şansă Alin Nica. Mai mult decât atât, din pulsul pe care-l iau cu primarii PNL, aceia o să-i acorde cu certitudine susţienrea. Într-o altă ordine de idei, mi-aş dori să iasă Alin Nica preşedintele PNL Timiş. Şi Marilen Pirtea spunea că îl va susţine pe Nicolae Robu, deci treburile sunt închise”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.