Agitaţie la frontiera de vest: nicio zi fără migranţi care încearcă să...

Agitaţie la frontiera de vest: nicio zi fără migranţi care încearcă să treacă ilegal granița FOTO

0
DISTRIBUIȚI

A fost agitatie noaptea trecută la frontieră în judeţul Timiş, pentru că nu trece zi fără ca migranţi să nu „forțeze” granița. Poliţiştii de frontieră au reuşit să prindă alti doi cetăţeni din Pakistan care au intrat ilegal in Romania din Serbia si care aveau ca destinatie tari din vestul Europei.

Noaptea trecuta, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, judeţul Timiş, au observat doua persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării. Imediat, poliţiştii de frontieră au retinut persoanele in cauza şi le-au condus la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor s-a stabilit că este vorba despre doi cetăţeni pakistanezi, în vârstă de 30 şi 34 de ani. Bărbaţii au declarat că au încercat să treacă frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele doua persoane fiind preluate de lucrători din cadrul Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara.

La începutul acestei săptămâni, alți cinci pakistanezi au fost opriti în Timiș din drumul lor spre Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.