Al Di Meola, unul din cei mai buni chitarişti de jazz din...

Al Di Meola, unul din cei mai buni chitarişti de jazz din lume, revine cu un concert special la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Al Di Meola va susţine un nou concert pe scena Filarmonicii Banatul, în luna iunie

Melomanii timişoreni vor avea parte în luna iunie de un nou concert susţinut de chitaristul american de origine italiană Al Di Meola, considerat unul din cei mai buni chitariști de jazz din istorie.


Evenimentul va avea loc în 11 iunie la Filarmonica Banatul, loc unde dealtfel artistul a mai fost prezent şi în luna noiembrie a anului 2013, când a fost prezent pentru a treia oară în Timişoara.

Al di Meola – World Sinfonia este un melanj între piesele celebre marca Piazzolla & Lennon-McCartney şi compoziţii noi. Alături de Al di Meola, pe scenă vor urca Peo Alfonsi, la chitară, Fausto Beccalossi, la acordeon, şi Peter Kaszas, la tobe. Al Di Meola, născut Al Laurence Dimeola, s-a născut pe 22 iulie 1954, în New Jersey, şi este unul dintre cei mai mari chitariști de jazz, jazz-rock, jazz-fusion american. El este și deținătorul unui record neegalat încă: a câștigat de patru titlul de cel mai bun chitarist de jazz, acordat de Guitar Player Magazine.

Biletele pentru concertul de la Timişoara se găsesc în rețeaua Eventim și la casieria Filarmonicii, la preţuri cuprinse între 100 lei (locuri cu vizibilitate redusă) şi 500 lei (VIP cu Meet&Greet, plus CD cu autograf şi poze cu artistul). Al di Meola a cântat pentru prima dată la Timișoara în 2006, la Festivalul Plai, la Muzeul Satului Bănăţean şi a mai fost prezent încă de două ori pe scena Filarmonicii Banatul.

Foto: Alex Hreniuc

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.