ALERTĂ la graniţa de vest: migranți din patru țări, prinși de poliţiştii...

ALERTĂ la graniţa de vest: migranți din patru țări, prinși de poliţiştii de frontieră în timp ce intrau ilegal în România

0
DISTRIBUIȚI

O nouă alertă la graniţa de sud-vest a ţării. În această dimineaţă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş din judeţul Caraş-Severin, au observat pe direcţia localităţii Milcoveni, şase persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării.

Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanelor care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră şi conducerea lor la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor s-a stabilit că grupul era format din şase cetăţeni proveniti din Irak, Iran, Siria şi Palestina, având vârste cuprinse între 20 şi 32 de ani.

Bărbaţii au declarat că au încercat să treacă frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele şase persoane urmând a fi preluate de lucrători din cadrul Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.