Alina Gorghiu despre lupta dintre Robu şi Nica pentru şefia PNL Timiş:...

Alina Gorghiu despre lupta dintre Robu şi Nica pentru şefia PNL Timiş: „Eu cred într-o echipă, nu cred într-un om”

0
DISTRIBUIȚI

Oficial, preşedintele interimar al PNL Timiş nu mai este singur in competiţia pentru şefia PNL Timiş. La finele săptămânii trecute, Robu anunţa că şi-a constituit echipa cu care va intra în cursa pentru un nou mandat în fruntea liberalilor din judeţ. Deşi nu a dorit să facă publice numele celor alături de care va lupta, Robu a precizat că este vorba de oameni cu calităţi şi cu o reputaţie impecabilă. Ieri, primarul de la Dudeştii Noi, Alin Nica, a decis să intre şi el în cursă, precizând pentru debanat.ro că ar avea susţinerea a 90% dintre primari.

Senatoarea de Timiş, Alina Gorghiu a declarat astăzi că „în privinţa filialei judeţene, mă bucur că există competiţie, vă spuneam încă de săptămâna trecută că îmi doresc să existe competiţie.


A fost o perioadă nu tocmai fastă pentru ogranizaţia PNL Timiş, dar competiţia este mereu benefică şi naşte echipe puternice. Vom vedea ce se întâmplă mai departe. Nu am preferinţe pentru persoane, dar am o preferinţă certă pentru acel proiect care să coaguleze echipa PNL Timiş. Se aplică acelaşi principiul şi la nivel naţional. Nu mă interesează numele persoanei, cred că amândoi candidaţii şi la nivel de judeţ şi la nivel naţional sunt oameni de caracter care au reţete de succes în spate, însă pe mine nu mă interesează numele persoanei, ci mă interesează moţiunea, proiectul pe care îl propune PNL, care e viziunea pe care o propune pe următorii patru ani de zile. Şi mă interesează cel mai mult echipa, pentru că suntem în era politică în care PNL va renaşte graţie unei formule colegiale, nu unui lider. Cei care nu vor înţelege că nu într-un nume sau două stă viitorul PNL, cred eu că nu va fi un pas înainte, ci persoana respectivă va fi izolată. Cred eu că la nivelul PNL Timiş, cele două candidaturi pentru preşedinţie vor naşte o competiţie puternică fără resentimente, care să dea cea mai bună formulă de BPJ”. Gorghiu a subliniat că PNL Timiş are nevoie de oameni cu competenţe şi a conchis că „eu cred într-o echipă, nu cred într-un om”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.