Atacantul timișorean al Mioveniului va avea echipament special la jocul cu ASU...

Atacantul timișorean al Mioveniului va avea echipament special la jocul cu ASU Politehnica. Ce gest vrea să facă pentru suporterii alb-violeți FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Marius Staicu, într-un amical pentru ACS Poli (arhivă)

ASU Politehnica primește sâmbătă vizita Mioveniului, una dintre grupările puternice ale Ligii a II-a. Pentru oaspeți e de așteptat să joace pe ”Știința” și Marius Staicu. Atacantul timișorean al argeșenilor ar putea să-i ia prin surprindere pe suporterii alb-violeți prin însemnele de pe noile sale ghete și apărători.

Staicu (29 de ani) și-a comandat în iarnă ghete alb-violete pe care scrie ”Poli” și numărul 87 – după anul nașterii. De asemenea el are și niște apărători pe care vrea să le folosească în premieră sâmbătă. În mod inedit, pe lângă imaginile și mesajele clasice folosite de sportivi pentru a se încuraja, pe una dintre acestea a fost imprimată chiar stema Politehnicii. Dacă ai vedea acest echipament separat ai spune că aparține unui vârf al ”Băieților în ghete”. ”Până acum n-am jucat niciun meci cu ele și cred că o voi face prima dată la Timișoara. Mă bate gândul să fac un mesaj pentru suporterii din Timișoara. Chiar îi apreciez foarte mult și fac o atmosferă de Liga I”, ne-a spus Marius Staicu.

Atacantul trecut și pe la ACS Poli a așteptat îndelung întâlnirea cu echipa suporterilor.


Cel poreclit ”Staikone” a fost antrenat de Dorel Mașcovescu la juniorii lui Poli chiar pe ”Știința”. ”Pentru mine este un meci special, mai ales că sunt din Timișoara. Aștept meciul de sâmbătă, să joc împotriva lor, chiar dacă e o stare mai ciudată, ne facem meseria unde suntem și încercăm să câștigăm”, a precizat Staicu. El nu ar exclude în viitor o revenire acasă, dar subliniază că nici el, nici antrenorul timișorean al Mioveniului, Alexandru Pelici, ”de când a început proiectul fanilor nu am fost întrebați de cineva de acolo dacă vrem să ne alăturăm”.

Vești mai bune pentru gazde

Mioveniul se prezintă în Banat fără o serie de jucători importanți după duelul cu scântei cedat cu UTA, scor 0-2. Meci în care Costinel Gugu a primit cartonaș roșu și brazilianului Ayza i-a fost anulat un gol perfect valabil. Pe lângă Gugu e suspendat și mijlocașul Robert Boboc, în timp ce Eduard Stoica și Mîrzeanu sunt accidentați. ASU Poli, în schimb, va putea conta pe serviciile lui Adrian Ungureanu, în timp ce Bogdan Nicolescu nu era total refăcut. Nu se știe încă dacă ”Băieților în ghete” li se va mai alătura Alexandru Dan, liber de contract. Talentatul mijlocaș central, revenit dintr-o accidentare gravă suferită când activa la Metalul Reșița, nu s-a mai prezentat la antrenamente în ultimele două zile deși intrase în programul normal al echipei.

Meciul ASU Politehnica – CS Mioveni era programat inițial sâmbătă, de la ora 12.00, pe arena ”Știința” pentru a fi televizat de Digisport. Una dintre cerințele ”cabliștilor” era însă amenajarea a trei platforme pentru camere în jurul arenei. Și nici atunci unghiurile de filmare nu erau ideale. Amenajările se dovedeau a fi destul de complicate și gazdele au renunțat la idee. Prin urmare conducerea timișorenilor a anunțat că meciul se va disputa la ora 15.00, ora agreată de fani. Cei care nu ajung la stadion vor putea urmări partida live video prin aplicația oficială a clubului pentru smartphone-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.