ASU Politehnica obține doar un punct acasă cu Dacia Unirea Brăila. ”Băieții...

ASU Politehnica obține doar un punct acasă cu Dacia Unirea Brăila. ”Băieții în ghete” au avut trei goluri ANULATE pe motiv de ofsaid GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
ASU Poli și Brăila, la egalitate

”Băieții în ghete” au obținut doar un egal în primul joc oficial de pe teren propriu din 2017. ASU Politehnica a condus-o pe Dacia Unirea Brăila, dar partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, stabilit încă de la pauză. Timișorenii au mai introdus astăzi de trei ori balonul în plasă, dar de fiecare dată s-a dictat ofsaid. Ultima decizie nefavorabilă a venit în prelungiri și a fost aspru contestată de jucătorii alb-violeți.

”Știința” a fost din nou umplută de fanii alb-violeți și ASU Poli a avut un început excelent cu Brăila. În minutul 8 Teut îi pasează în centru lui Bădăuță, acesta ține de minge și o plasează apoi înspre vinclul din dreapta lui Olaru: 1-0. Oaspeții au trecut însă apoi la control, beneficiind și de vânt în prima repriză. În minutul 11 Gakos a respins greu din fața lui Neagu. Gazdele, mai mult pe contre, puteau da lovitura a doua oară în minutul 21. Dar șutul lui Stancu lovește de această dată bara din dreapta lui ”Oly”. Peste doar un minut Gakos a fost întrebuințat din nou. În minutul 24 se marchează primul gol anulat pe motiv de ofsaid. Bădăuță a profitat de mingea scăpată de portar la devierea lui Teut, dar steagul a fost sus. Pe finalul reprizei Brăila avea să egaleze după o greșeală în centrul apărării timișorene. Costel Roșu (min. 43), la fel ca și cu UTA, a fost providențial pentru Dacia și a înscris din interiorul careului pentru 1-1.

Ambele echipe au recurs în startul părții secunde la un joc ”cu vântul”. Treptat ASU Poli a început să forțeze iar marile ratări i-au aparținut tot marcatorului Bădăuță. În minutele 76 și 80 atacantul alb-violet a trimis, din prima, peste poartă din câțiva metri. A doua șansă fiind chiar uriașă. Dar, cea mai importantă fază a jocului, avea să se deruleze în prelungiri. Tușierul Câmpeanu a ridicat aparent fanionul încă de când mingea a ajuns la Blănaru. Mai departe însă ”centralul” nu a observat și balonul a fost introdus în poartă de Gorovei. Stupoare însă, Dan Dreve a fost nevoit să întoarcă faza și să declanșeze furia amfitrionilor. Tot în această parte a doua Blănaru, imediat după ce a intrat, a rămas singur cu portarul și a marcat, dar și de această dată s-a dictat ofsaid.

A fost până la urmă un rezultat negativ pentru gazde, mai ales în condițiile în care Baloteștiul, locul 15, a bătut și s-a apropiat la doar două puncte de timișoreni.

ASU Politehnica Timișoara: Gakos – Motreanu, Mera, Gălan (cpt.), Ghinescu (82 Gorovei) – Bilia – Teut (78 Țugui), M. Stancu, Nicolescu (68 Blănaru), Birău – Bădăuță. Antrenor: Sorin Brîndescu.

Dacia Unirea Brăila: Olaru – Niță (78 E. Oprea), C. Ivan (cpt.), Ghiocel, Necoară – Moglan, Olenic (46 Adăscăliței), Roșoagă, Neagu – C. Roșu – Pușcașu (81 Iosofache). Antrenor: Alin Pânzaru.

Sorin Brîndescu: ”Nu am făcut un joc de construcție bun”

Tehnicianul ”Băieților în ghete” a recunoscut jocul mai modest făcut la construcție, dar a subliniat și modul în care echipa sa continuă să irosească puncte în B. ”Ne-am fi dorit tare mult să câștigăm, din păcate detaliile fac diferența și nu am fost inspirați.


Nu ne-am adaptat la vânt. Am avut avantajul că am condus cu 1-0, am avut ocazia să ne desprindem, nu am făcut-o… Nu știu situația, dar poate și noi am fost neinspirați, când am stat în ofsaid în teren. Am încercat să ne readucem punctele, nu am făcut un joc de construcție foarte bun, în schimb am pus presiune. Și la Suceava am avut mai multe ocazii ca adversaru și am obținut tot doar un punct. Am vrea să stăm mai liniștiți în clasament. A fost o greșeală în lanț la golul încasat, din păcate luăm foarte ușor golurile”, a declarat Sorin Brîndescu.

”Se putea mai mult și pentru noi și pentru ei. Am început bine jocul. Pe o greșeală de plasament am fost conduși. A trebuit să reglăm situația. Ei au mai avut o bară, și-au creat ocazii. O echipă a Timișoarei care merita mai mult. Mie îmi place această echipă. Are momente în care poate din entuziasm, e împinsă în față și atunci poate sunt surprinși pe blocul defensiv. Din fericire am scos un punct, dar e o echipă interesantă”, a spus și Alin Pânzaru, ”principalul” Brăilei.

1 COMENTARIU

  1. Pai cu cine sa faci construcție,cu Stancu,Nicolescu sau Teut,morți toti trei.Schimbarile au fost făcute târziu.De ce nu a intrat Vucea in locul lui Teut?Portarul mai multe repuneri in aut decât in teren.O sa tremuram tot mai mult,cele doua echipe din spate s-au întărit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.