Autobuz DISTRUS după o coliziune cu un tren, în Timiş. În ce...

Autobuz DISTRUS după o coliziune cu un tren, în Timiş. În ce stare sunt victimele FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Dimineaţă cu incidente feroviare în judeţul Timiş. Nu mai puţin de două astfel de incidente au avut loc şi, din fericire, nu sau soldat cu răni grave, chiar dacă într-unul din cazuri o victimă a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital.

Primul dintre ele a avut loc în apropierea localităţii din zona limitrofă a Timişoarei, Dudeştii Noi, acolo unde un autoturism a fost agăţat de trenul care circulă pe ruta Timişoara – Cenad, însă pagubele materiale nu au fost semnificative iar viaţa persoanelor implicate în accident nu a fost pusă în pericol.

Nu la fel a fost şi în cazul coliziunii care a avut loc la ora 6:40 a dimineţii, la Comloşul Mare, acolo unde trenul Regiotrans 14315 nu putut evita un autobuz intrat pe şine, care a fost lovit în plin. În urma coliziunii autocarul practic s-a îndoit şi, din cele şase persoane trei au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care una a fost transportată la spital.


Mecanicul şi conductorul, aflaţi în tren, au scăpat doar cu o sperietură. „S-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, un ofițer și 4 subofițeri pentru asigurarea msurilor PSI, două ambulanțe SAJ, un echipaj de poliție”, s-a transmis din partea ISU Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.