BC SCM Timișoara, ”căpăcită” rău de Steaua. ”Leii din Banat” sar în...

BC SCM Timișoara, ”căpăcită” rău de Steaua. ”Leii din Banat” sar în sprijinul Kassandrei Rotariu la următorul joc de acasă

0
DISTRIBUIȚI
Reușitele lui Popa-Calotă nu au putut schimba impresia generală

”Leii din Banat” rămân în zona contrastelor în acest sezon. După victoria superbă cu liderul U-BT Cluj-Napoca, BC SCM Timișoara a cedat lamentabil în intemediara de la București, scor 67-95, cu Steaua CSM București. În urma acestui rezultat elevii lui Tudor Costescu ocupă doar locul 5 în grupa 1-6.

După un meci bun cu ardelenii, baschetbaliștii alb-violeți aveau să facă un joc modest astăzi cu o altă grupare care alternează partidele bune cu cele slabe. Steliștii, pe acordurile galeriei care mergea în trecut la meciurile clubului de fotbal patronat de Gigi Becali, au făcut spectacol în fața ”leilor”.


BC Timișoara nu a știut ce a vrut și a marcat doar 28 de puncte în primele două sferturi! Evoluția neconvingătoare a continuat după pauză, sfertul 3 a fost cedat cu 16-23 iar gazdele au fost aproape să se impună la peste 30 de puncte diferență. Doar ultima pătrime a fost ceva mai echilibrată, aceasta fiind singura perioadă câștigată de alb-violeți (scor 21-23). Autoconservarea și faptul că miza e mică în această fază a sezonului pot explica parțial noua evoluție palidă a ”leilor”.

Cel mai bun marcator al lui BC Timișoara azi a fost Octavian Popa-Calotă, cu 15 puncte. Jeremic (11 puncte), Komatina (13), Drăgușin (9), Păun (4), Diaz (8), Flowers (4) și Tohătan (3), au fost ceilalți realizatori ai oaspeților. În schimb, Nikola Malesevic, cu 19 puncte, a fost coșgheterul Stelei.

Sprijin pentru fetița lui ”Roti”

La următorul joc de pe teren propriu BC SCM Timișoara organizează un eveniment caritabil pentru Kassandra Rotariu. Fiica lui Iosif Rotariu se pregătește de a 44-a operație, una dintre cele zece pe care le suferă anul acesta și cea mai grea de până acum. I se va schimba o proteză de la șold, la Strasbourg, medicii francezi estimând costurile celor nouă zile de spitalizare la 20.212 euro, conform organizatorilor. Oficialii BC Timișoara și SCM Timișoara vor participa cu sume de bani la această acțiune caritabilă și îi îndeamnă pe fani să facă la fel cu ocazia partidei cu BCM U Pitești. Joc care va avea loc sâmbătă, de la ora 19.55, în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.