BC SCM Timișoara suferă al doilea eșec consecutiv în faza a doua...

BC SCM Timișoara suferă al doilea eșec consecutiv în faza a doua a Ligii Naționale. Ce probleme au întâmpinat bănățenii cu CSM Oradea

1
DISTRIBUIȚI

”Leii din Banat” au suferit o nouă înfrângere la scor în fața campioanei. După prestația slabă din F8-ul Cupei României, BC SCM Timișoara a cedat azi cu CSM Oradea, scor 73-92, în cea de-a doua rundă din meciurile grupei 1-6. Tehnicianul Tudor Costescu a dat impresia pe alocuri că nu forțează în acest meci iar Jonte Flowers nu a fost utilizat deoarece a suferit o întindere la încălzire.

Ultimul american sosit la echipă a fost pe ”foaie” deși nu a fost utilizat deloc din cauza accidentării. În afara lotului a rămas din nou Nikola Otasevic.


Pe teren a fost prezent, în schimb, Dominique Rambo, dar prestațiile sale în Banat au fost cu suișuri și coborâșuri. BCT-ul nu a început bine a treia partidă din acest an cu Oradea. Bihorenii au câștigat clar primele două sferturi (cu 29-18 și 26-17), apoi au păstrat un avantaj confortabil pe tabelă, de +20 constant. Deși sfertul 3 a fost acontat de gazde, scor 23-18, în ultimul (15-19) lucrurile erau deja clare. În aceste condiții timișorenii au părut mai degrabă să pregătească următoarele dueluri. Tânărul Lucas Tohătan a prins peste 25 de minute de joc, dar a făcut și greșeli specifice vârstei. Mladen Jeremic a fost în schimb integralist, dar nu a strălucit precum în alte meciuri. Mai mult pentru gazde au apărut noi dureri de cap. Pe final, s-a lovit și Alin Andrieș, un alt jucător mai tânăr care a fost utilizat mai mult cu ”leii orădeni”.

Sean Barnette, de la oaspeți, a fost principalul marcator al partidei, cu 18 puncte. Urmat de Mandache, 15 puncte, tot de la CSM. Pentru BC SCM Timișoara au punctat azi, în ordine descrescătoare după numărul de reușite: Adrian Diaz (13 puncte), Komatina, Popa Calotă (11 puncte fiecare), Jeremic (10), Drăgușin (8), Tohătan (7), Rambo, Păun (ambii câte 5) și Andrieș (3).

Pentru echipa pregătită de Tudor Costescu urmează un nou duel pe teren propriu. Duminică, 12 martie, de la ora 18.20, ”leii” primesc vizita liderului U-BT Cluj-Napoca.

1 COMENTARIU

  1. Imi pare bine – sincer – Ilie vezi ce faci cu datoriile fata de fostii jucatori – dumnezeu nu va uita!!! Si bine face! Asa sa va ajute D-zeu! AMIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.