BC Timba Timișoara pierde și la Iași, după un final incendiar. ”Urșii”...

BC Timba Timișoara pierde și la Iași, după un final incendiar. ”Urșii” au ajuns la trei înfrângeri consecutive în faza semifinală a Ligii I

0
DISTRIBUIȚI
BC Timba are în total trei eșecuri, toate consecutive

Formația pregătită de Bogdan Murărescu are în continuare emoții în misiunea de a accede în turneul final de promovare. BC Timba Timișoara a suferit a treia înfrângere a sezonului pe terenul Politehnicii Iași, scor 68-70. Jucătorul sârb Dejan Kovacevic a fost aproape să le aducă ”urșilor” victoria când mai erau doar trei secunde din meci.

CS Politehnica a dominat prima jumătate a disputei.


Gazdele și-au acontat primele două sferturi cu 23-14 și 20-16. Bănățenii au avut o revenire în sfertul 3, câștiga clar de galben-negrii (scor 12-22). Sfertul final a fost pe muchie de cuțit. Când mai erau două minute de disputat Iașul avea cinci puncte avans, dar reușitele lor s-au oprit la numărul 70. Dejan Kovacevic și-a intrat în rol pe final și a marcat o triță care i-a adus pe ”urși” la doar o posesie distanță. Timba a avut atacul în ultimele 20 de scunde, dar aruncarea aceluiași Kovacevic, din final, a lovit inelul și gazdele au sărbătorit victoria precum o promovare.

Coșgheterul Timbei, Mario Lazăr, a fost realizatorul principal pentru vizitatori ieri, cu 20 de puncte. Sârbii Mirok Kovac și Dejan Kovacevic, ambii cu câte 11 puncte, au fost următorii la capitolul realizări pentru ”urși”. Primul dintre ei a ratat însă ultimele minute după ce a acumulat cinci faulturi. Pentru Iași numărul 1 la reușite a fost Adrian Roșu, tot cu 20 de puncte marcate.

Pentru BC Timba urmează trei jocuri pe teren propriu în care victoria e obligatorie. Primul dintre aceste dueluri va fi săptămâna viitoare cu Cuza Vodă Brăila. În acest moment ”urșii” ocupă locul 3 în faza semifinală, cu 13 puncte din opt partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.