Celebra trupă punk The Exploited revine în Banat pentru festivalul Rock la...

Celebra trupă punk The Exploited revine în Banat pentru festivalul Rock la Mureş

0
DISTRIBUIȚI
Celebra trupă de punk The Exploited va susţine un concert în cadrul festivalului Rock la Mureş

Celebra trupă de punk The Exploited va susţine un concert în cadrul festivalului Rock la Mureş, care va avea loc la Periam-Port, în perioada 16 – 17 iunie.

Formată în 1979, în Edinburgh, Scoția, The Exploited au explodat pe scena punk rock cu albumul de debut „Punk’s not Dead”, un material discografic care a ajuns pe primul loc în topul albumelor independente în 1981. În prezent trupa este formată din Wattie Buchan, Wullie Buchan, Irish Rob și Matt Justice. Formaţia The Exploited a fost prezentă pentru prima oară în România în cadrul aceluiaşi festival, în anul 2006.

Alte două confirmări pentru ediţia din acest an a manifestării sunt Jamaram (Germania) şi Implant Pentru Refuz (Timişoara).

„Vom avea trei scene, toate vor fi main. Niciuna din scene nu va fi dedicată unui gen anume. La faţa locului va exista un areal pentru sporturi, vom avea skating şi biking. Mureşul fiind aproape va exista şi posibiliatea de caiac. Pe lângă concerte, vom avera evenimente şi în timpul zilei, evenimente sportive şi nu numai. Încercăm să organizăm şi etapa campionatului judeţean de automobilism.


Locaţia este tot aceea unde s-au desfăşurat ediţiile anterioare ale festivalului Rock la Mureş. Îi încurajăm pe toţi cei care vor să vină la festival să se gândească la varianta camping-ului, fiindcă această zonă este o parte importantă a festivalului. Vrem să pornim cu concertele încă de după – amiază şi să le oferim celor prezenţi o multitudine de distracţii“, au anunţat oraganizatorii festivalului Rock La Mureş.

Mai multe detalii despre Rock la Mureş vor fi disponibile în viitorul apropiat. Biletele pentru eveniment se vor pune în vânzare începând din luna aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.