Concert de lansare al primului DVD din cariera trupei Luna Amară, la...

Concert de lansare al primului DVD din cariera trupei Luna Amară, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Luna Amară lansează DVD-ul Live la Conti cu un concert extraordinar la Timişoara

Îndrăgita formaţie Luna Amară va lansa primul DVD din carieră, „Live la Conti”, cu un concert special care va avea loc sâmbătă 11 martie la Timişoara.

Primul DVD al trupei a fost lansat printr-un concert la București joi, 2 martie, având pe scenă invitați muzicieni precum Adrian Despot (Vița de Vie), Cătălin Chelemen (Coma), Dan Georgescu (byron) sau Oigăn (Kumm, Robin and the Backstabbers).

Filmat la sfârșitul anului 2013 în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj, clădire-simbol a orașului, realizat de Resize Media (www.resize-media.com) și lansat sub egida casei de discuri Universal Music România, DVD-ul „Live la Conti” reunește piese din toată cariera trupei și este o mărturie a energiei și a sentimentelor pe care Luna Amară reușesc să le dezlănțuie pe scenă, în fața publicului.


În plus, pe lângă concertul integral (peste două ore de material), DVD-ul mai conține și un documentar despre istoria de 17 ani a formației, văzută atât prin ochii membrilor săi cât și prin cei ai altor oameni importanți pentru Luna Amară, inclusiv colegi muzicieni din alte formații. Trupa Luna Amară este alcătuită din Mihnea Blidariu – voce, chitară, trompetă, Nick Făgădar – voce, chitară, Șerban Onțanu-Crăciun – chitară, Sorin Moraru – bass şi Răzvan Ristea – tobe.

Concertul din Timişoara va avea loc sâmbătă 11 martie, de la ora 21.00, la club Daos. În deschidere vor cânta Late November (Timişoara), iar biletele costă 30 lei.

Foto: Facebook Luna Amară

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.