Criminal cu sânge rece, arestat preventiv la Timișoara. Și-a ucis iubita după...

Criminal cu sânge rece, arestat preventiv la Timișoara. Și-a ucis iubita după ce i-a dat foc FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2092448174">

Militarul de 32 de ani, din Craiova, care și-a ucis iubita dându-i foc, își va petrece următoarele 30 de zile după gratii. Asta a decis judecătorul de la Tribunalul Militar din Timișoara, în această dimineață.

Ștefan Daniel Truță a fost adus în această dimineață, sub escortă, la Tribunalul Militar Timișoara. Tânărul este acuzat că în urmă cu o săptămână, în urma unui conflict avut cu concubina sa, pe fondul geloziei, i-a dat foc. Mai exact, bărbatul a stropit-o pe femeia de 55 de ani cu spirt și, pentru că aceasta nu i-a spus cu cine îl înșeală, militarul i-a dat foc. Victima a ars ca o torță. Agresorul a fost cel care a dus-o la spital însă în fața medicilor a declarat că femeia s-a autoincendiat. După aproape o săptămână de chin, vineri dimineața, femeia s-a stins din viață.

Procurorii de la Parchetul Militar Timișoara au demarat cercetările în acest caz iar bărbatul este acum acuzat de omor calificat. La audieri, în fața procurorilor dar și în fața judecătorului, tânărul a declarat că nu el i-a dat foc ci femeia s-a autoincendiat.

După ce s-a pronunțat decizia, tânărul a fost dus înapoi la Craiova unde a fost introdus în arestul IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.