ACS Poli încearcă să profite de tensiunea de la Botoșani. Ce spune...

ACS Poli încearcă să profite de tensiunea de la Botoșani. Ce spune Ionuț Popa despre demisia lui Leo Grozavu

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa Foto: Adrian Pîclișan

Timișorenii încep vineri play out-ul cu un meci aproape imposibil la prima vedere. ACS Poli are un 0-7 la general în sezonul regulat cu FC Botoșani și, din nou, multe absențe în lot. Totuși, gazdele din Moldova se confruntă cu o situație dificilă, antrenorul Leo Grozavu și-a dat demisia în această dimineață după incidentul în care și-a lovit un jucător.

”E un nou campionat sau mini-campionat.


Ne dorim ca lotul restrâns să nu mai fie cu probleme. Dar Mailat, Doman, nu știu când își vor reveni. Doman a încercat să facă și a recidivat. Poparadu, Șeroni, Scutaru, Drăghici, sunt cu probleme. Sperăm ca unul sau doi să poată să facă pregătire. Mâine plecăm la Botoșani. Avem dorința să ne atingem obiectivul. Cei doi fundași centrali au probleme musculare”, a declarat Ionuț Popa despre problemele medicale. Mai mult, bănățenii nu îl vor avea în teren nici pe Andrei Artean, suspendat.

Grozavu, out!

Botoșaniul a rămas de azi fără ”principal”. Tot scandalul la moldoveni a izbucnit după ce în ultimul joc tehnicianul Leo Grozavu l-a lovit pe Golofca. ”Toată lumea critică acum și își dă cu părerea ce e cu Leo, eu am lucrat o perioadă cu el. E un tip temparamental, normal când mai îl supără un jucător… dar e greu să fii și antrenor. Nu e primul, nici ultmul caz. Nu trebuia să-și dea demisia, dar probabil că sunt probleme acolo. Mie mi-e frică de echipa mea, nu de adersar. Da, ei ne-au cam dat cu terenul în cap, încercăm să mai jucăm și noi fotbal un pic”, a spus Popa.

”Dacă facem între 15-20 de puncte ai speranța la locul de baraj”, a mai precizat Popa în legătură cu faza a doua a sezonului.

Partida FC Botoșani – ACS Poli Timișoara se dispută vineri, de la ora 20.30, în prima etapă a play out-ului Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.