Formaţia Hara prezintă noul single, „S-o iubeşti“, cu un concert la Timişoara...

Formaţia Hara prezintă noul single, „S-o iubeşti“, cu un concert la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Hara revine la Timişoara cu un concert de prezentare al noului single

Formaţia Hara va susţine un concert în faţa melomanilor timişoreni, ocazie cu care alături de piesele binecunoscute ale trupei muzcienii îşi vor prezenta şi noul single care poartă numele de „S-o iubeşti“.

Trupa Hara a fost înfiinţată în mai 2000 la Cluj-Napoca, cu un stil autodefinit drept rock european cu influenţe etno şi alternative, la iniţiativa profesorului de engleză Flavius Buzilă, care şi-a propus să aducă un suflu nou, proaspăt în muzica românească. Trupa a fost remarcată imediat datorită creaţiilor originale, extrem de inspirate, ce combină cu multă naturaleţe elemente de rock alternativ, electro-pop, sonorităţi celtice şi folclor românesc, cu versuri grăitoare, cu mesaj, într-o interpretare unică, personală.


Trupa Hara a lansat 6 LP-uri şi albumul de colinde tradiţionale româneşti Mârlin, dârlin – Paiş’pe colinde ş’o strigătură, care au adus multe premii din partea instituţiilor media. În 2009 trupa se remarcă şi pe plan internaţional: piesa `Plouă stele` câştigă locul 1(din 50) la prestigiosul concurs de creaţie `Song of the year`- secţiunea Adult Contemporary desfăşurat de celebrul canal muzical VH1 SUA. Succesul se repetă şi în 2013, la aceeaşi secţiune, cu piesa `Calling out for you `, Hara devenind astfel prima formaţie românească ce deţine un asemenea palmares. Hara a reprezentat România cu real succes la Bruxelles, Veliko Târnovo (Bulgaria) şi chiar la Campionatul European de Fotbal, în Viena şi Salzburg, unde reprezentaţia trupei a fost declarată de către administraţia locală austriacă „cel mai bun show live din programul cultural”. În iunie 2013 Hara ajunge şi pe pământ american odată cu participarea la cel mai mare festival al comunităţii româneşti din SUA – `Romanian Heritage` din Chicago. În 2016, Hara a primit două premii Akademia Music, pentru două dintre piesele sale, „Ce ţi-aş face“ şi „Totaya“.

Cel mai recent concert al trupei Hara în Timişoara a avut loc la sfârşitul anului trecut, în cadrul Târgului de Crăciun desfăşurat în Piaţa Operei, când muzicienii au cântat în deschiderea recitalului Phoenix. Zilele trecute (mai exact în 8 martie), formaţia Hara a lansat videoclipul unei noi piese care se numeşte „S-o iubeşti“.

Concertul formaţiei Hara va avea loc sâmbătă, 25 martie, de la ora 20.30, la Vineri 15, iar biletele pentru acest recital costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.