Formaţia Mere lansează albumul „Corpuri cereşti” cu un concert extraordinar la Timişoara

Formaţia Mere lansează albumul „Corpuri cereşti” cu un concert extraordinar la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Mere lansează albumul Corpuri cereşti cu un concert extraordinar la Timişoara

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi să participe la un concert care marchează lansarea albumului formaţiei Mere, „Corpuri cereşti“, evenimentul urmând să se desfăşoare vineri, 10 martie, de la ora 21.00, la Manufactura.

„Albumul a fost înregistrat la Catworks Studio,  de către Mihai „Mâț” Neagoe. Piesele au fost compuse în perioada 2011-2014, dar din 2014 până acum, din cauza fluctuațiilor de componență nu am reușit să-l înregistrăm, până când, atunci când s-a destrămat ultima formulă, în aprilie anul trecut, mi-am luat inima în dinți și am decis să-l produc singur și independent. Ca și planuri de viitor, Mere va continua. Am două proiecte în desfășurare.


Unul cu o formaţie din Arad cu care am vorbit să cântăm împreună, iar celălalt proiect este că voi merge în aprilie în Olanda să înregistrez album cu Filip Twarovski, cel care a înregistrat și albumul celor de la The Different Class. Piesele sunt despre iubire, nesiguranță, speranță și presărate peste tot cu referințe sexuale, deci este și despre sex ca parte a iubirii și nu numai. Dacă iubirea e un univers în sine, atunci Corpuri Cerești este jurnalul de bord al primului cosmonaut trimis în spațiu adânc neexplorat. Aș putea spune că albumul și muzica este o întâlnire a elementelor telurice cu cele spațiale, o dihotomie, sex vs iubire, riff vs acord“, spune solistul trupei Mere, Bruno Mark Huţiu.

Muzica formaţiei Mere a fost apreciatăî în topurile anuale realizate de către diversele posturi de radio din ţara noastră care nu au ca target piesele comerciale. Melodia „Niciodată“ a celor de la Mere a figurat pe locul 12 în topul anului 2016 realizat de către Radio Trib.  Această melodie a fost lansată printr-un concert care a avut loc la Casa Tineretului, în cadrul căruia au mai urcat pe scenă The Different Class, Marion Kräutner și orădenii de la N.O.R..

În deschiderea evenimentului care marchează lansarea albumului „Corpuri cereşti“ va avea loc un concert cu Late November, iar biletele costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.