Frumuseţe şi aplauze furtunoase la lansarea colecţiei „Essence”, la Timişoara FOTO

Frumuseţe şi aplauze furtunoase la lansarea colecţiei „Essence”, la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-381280163">
Lansarea colecţiei de rochii de seară Essance a avut parte de un public entuziast

Lansarea colecţiei de rochii de seară unicat numită Essance a avut parte de un public entuziast şi cunoscător în weekend-ul trecut la The Sound Club, unde iubitorii de frumos au avut parte de o seară magică.

„Veniţi să descoperiţi eleganţa, lumina în unde cromatice şi «Essence», noua colecţie semnată Simona Noroc. Antoine de Saint-Exupery spunea că «esenţa lumânării nu este ceara care lasă urme, ci lumina». Făcând o analogie cu acest citat putem spune că lumina descompusă în varietatea de culori ale rochiilor unicat create de atelierul Simona Noroc este estenţa eleganţei. Şi cum esenţa frumosului nu poate fi doar vizuală, o vom avea invitată specială pe mezzosoprana Filarmonicii Banatul, solista Diana Brădean, care ne va încânta cu un scurt recital“, spunea în deschidere Simona Noroc, creatoarea acestei colecţii.

Spectatorii au avut parte şi de un duet cu Diana Bradean şi Florin Staici, iar prezentatoarea acestui eveniment a fost solista de muzică populară Daniela Ploia, care a îmbrăcat şi o rochie cu acest prilej. „Muzica populară şi fashion-ul se împacă foarte bine, formează chiar o simbioză. Nu întotdeauna cânt în port popular, iar atunci când cânt în alte ţinute decât cele populare sunt atentă ca acestea să fie cât mai elegante şi dacă se poate să fie create de designeri români cunoscuţi. Când cânţi în fata publicului te transformi în fashion icon. Îi mulţumesc Simonei Noroc pentru încrederea acordată de a prezenta acest eveniment şi o felicit din suflet pentru munca ei“, ne-a declarat Daniela Ploia.

Foto: Nicolae Costel

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.