FRUSTRANT Informatica Timișoara cedează două puncte importante la ultima fază a derby-ului...

FRUSTRANT Informatica Timișoara cedează două puncte importante la ultima fază a derby-ului etapei. Cum s-a desfășurat jocul cu FK Odorheiu Secuiesc FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Doar remiză pentru Informatica

CS Informatica Timișoara a irosit șansa de a trece cel puțin temporar pe locul 2. Elevii lui Robert Lupu au încheiat la egalitate duelul tensionat cu FK Odorheiu Secuiesc, scor 4-4. Oaspeții au marcat ultimul gol al întâlnirii când tabela indica mai puțin de două secunde rămase din meci!

Timișorenii păreau să nu înceapă bine jocul cu ocupanta locului 4 și totodata vecina de clasament din Odorheiu. Oaspeții au deschis scorul în chiar primul minut prin decarul Laszlo Szocs. Imediat însă Informatica s-a năpustit la poarta vizitatorilor și au punctat de două ori în următorul minut. De fiecare dată realizator a fost Thiago Alcantara. Primul brazilian sosit la alb-violeți a dat un semnal spectaculos al revenirii, cu o reușită parțial acrobatică spre vinclu. În minutul 8 însă avea să fie din nou egalitate. 2-2 după reușita aceluiași Laszlo Szocs. După o ratare mare a lui Simic, echipa gazdă revenea pe tabelă grație reușitei lui Rakic, șut pe jos din cornerul executat de Deco (min. 18). Dar repriza avea să se încheie cu scorul de 3-3, după ce Szabolcs Manya a marcat și el cu un șut pe jos. Repriza secundă a fost dominată de gazde iar în minutul 24 sârbul Simic nu a mai ratat. Deși jocul s-a tensionat, bănățenii nu au făcut multe faulturi și păreau oricând capabili de a marca pentru 5-3. Șansele irosite ale lui Savio și compania s-au răzbunat din nou în final. 1,2 secunde din meci au mai rămas după ce Barna Szecsi a făcut 4-4, cu ceva noroc, după ce balonul i-a rămas în picior în urma unei execuții ce părea șut ratat al unui coleg.

În tabăra oaspete a izbucnit bucuria. În schimb, după sirenă, președintele Informaticii, Gabriel Lungu, i-a reproșat finalul antrenorului Robert Lupu. Acesta din urmă a fost îndelung așteptat la întâlnirea cu presa. În weekend-ul viitor Informatica joacă pe terenul liderului United Galați, grupare de care o despart patru puncte cu două runde înainte de finalul sezonului regulat.

”După joc pot să spun că rezultatul e mulțumitor, nu și jocul.


Dar rezultatul contează. Sezonul regulat încă se joacă. Etapa viitoare Timișoara are la Galați, depinde mult ce va fi acolo. Informatica e o echipă foarte tare. Cu astfel de jocuri putem promova futsalul. A fost un joc sportiv, publicul la fel și arbitrajul a fost excelent. Așa putem să atragem lumea la futsal. Noi ne-am propus să jucăm finala mică, dar dacă intrăm în primii patru normal că vrem mai mult”, a declarat Zoltan Jakab, antrenorul Odorheiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.