Imagine INCREDIBILĂ. Vezi cum arată toaletele publice din Timişoara, curăţate cu 60.000...

Imagine INCREDIBILĂ. Vezi cum arată toaletele publice din Timişoara, curăţate cu 60.000 de lei pe lună

0
DISTRIBUIȚI

Lipsa toaletelor publice este o problemă cu care timișorenii se confruntă de ani buni. Astfel, cei care au de parcurs distanțe mari pe jos se văd nevoiți să utilizeze toaletele din baruri sau din magazine. Asta cu toate că Timișoara dispune de nu mai puțin de 12 toalete publice… pe hârtie. Multe dintre acestea sunt închise sau sunt insalubre – asta cu toate că Societatea Drumuri Municipale încasează lunar 62.000 de lei pentru a le curăţa.

În weekend-ul recent încheiat, Cristi Brâncovan, timișoreanul cunoscut pentru lupta vehementă și constantă împotriva hoților de buzunare care operează în vehiculele RATT, a postat pe Facebook un filmuleț prin care demonstra că timișorenii care tranzitează zona centrală nu au la dispoziție nicio toaletă publică.


Ștefan Cojocnean, cetățean de onoare al Timișoarei, a realizat şi el o poză cu toaleta din Parcul Botanic (foto), toaletă care poate fi caracterizată eufemistic ca fiind insalubră.

Despre situaţia toaletelor din oraş, viceprimarul Dan Diaconu a declarat pentru PRESSALERT.ro că „nu este normal ca toaletele publice să aibă program de funcționare până la ora 17.00. Am discutat cu cei de la SDM să prelungească programul, urmând ca modificările adoptate să fie votate în CL Timișoara. În ceea ce privește toaleta publică din Parcul Botanic, Direcția de Patrimoniu m-a informat că locația respectivă trebuie să fie renovată și că toaleta din imagine ar trebui să fie închisă de mai bine de o săptămână. Din ceea ce am înțeles, acolo s-a spart și o conductă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.