Implant pentru Refuz a lansat noul videoclip cu un concert memorabil, alături...

Implant pentru Refuz a lansat noul videoclip cu un concert memorabil, alături de invitaţi speciali FOTO si VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1230610741">
Implant Pentru Refuz a susţinut un concert cu multe surprize la Timişoara

Implant pentru Refuz a lansat la sfârşitul acestei săptămâni un nou videoclip la piesa Diluviu, în cadrul unui eveniment desfăşurat la Escape Venue, unde în cadrul show-ului Coma vs IPR, au mai concertat Coma (Bucureşti) şi Diamonds Are Forever (Cluj).

„Am împărţit de multe ori scena cu cei de la Coma. Avem și experienta evenimentelor „Adrenaline Tour”, proiect în care erau implicați și băieții de la Altar.  Data de 24 martie era rezervată pentru un concert Ipr  în Escape Venue. Clubul are multe atu-uri, unul din ele fiind proiecțiile de calitate. Ne-am propus să marcăm acest eveniment cu lansarea unui nou videoclip la care lucram împreună cu teatrul Auăleu. A urmat invitația făcută băieților de la Coma care nu apucaseră să lanseze mult așteptatul album în Timișoara. Aveam o dublă lansare, „Coma vs Ipr” a venit natural“, ne-a dezvăluit chitaristul Valentin „Freaky“ Popescu, din partea IPR cum s-a născut ideea acestui concert.

Alături de lansarea clipului cu Implant Pentru Refuz, cei prezenţi au avut parte de lansările albumelor Melanism (Diamonds Are Forever) şi Orizont (Coma). O surpriză cât se poate de mare pentru toţi cei prezenţi a fost faptul că Implant a cântat o piesă a celor de la Coma şi viceversa, iar pe parcursul spectacolului fanii au avut parte şi de rvenirea pe scenă a unor figuri cunoscute din istoria IPR.

„Am simțit entuziasmul de peste tot. De la oamenii veniți din București sau Cluj, la cei din Timișoara. Ne-am întâlnit cu persoane pe care nu le-am văzut de ani buni la evenimente. Coada la bilete se întindea pe o distanţă de peste 50 de metri. A fost seara surprizelor. Ipr a cântat „Coboară-mă-n rai” iar Coma  „Sidef” spre deliciul publicului. După o pauza de mulți ani, Bulbuc a revenit pe scenă și ne-a fost alături pe trei piese. Okt Ochelari le-a dat cu Ipr Gherila iar Monica Lupu cu Apus în varianta electrică de data asta.  Prietenii noștri de la Coma au făcut un show  memorabil,  asa cum știu ei sa facă. Le mulțumim pentru ca au dat curs invitației. Mai vreau sa menționez ca pe lângă cele doua lansări, în deschiderea evenimentului am mai avut una. Niște băieți cu mult bun simț din Cluj Napoca, au fost responsabili cu deschiderea concertului. Este vorba de Diamonds Are Forever  care au lansat ultimul material de studio. Le mulțumim pentru prezenţă şi prestație“, a mai adăugat Freaky.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, am aflat că IPR aşteaptă cu nerăbdare apariţiile open – air care vor avea loc în cadrul unor festivaluri cunoscute. „Evenimentul Coma vs Ipr a închis seria concertelor de club. Vine căldura, ne pregătim pentru festivaluri și ale lor  scene mari. Ne vedem la București în Quantic. Este vorba de festivalul organizat de prietenii și colaboratorii noștri de la Dark Side. Ne reîntâlnim cu prietenii din Iași în cadrul unui festival caritabil la care va lua parte toată „spuma” muzicii românești.  Rock la Mureș, un festival drag nouă revine anul acesta în forță după o pauză prea lungă. La Vatra Dornei vom cânta acustic. Magura Wave, cel mai tânăr festival premiat pentru ediția de anul trecut va închide sezonul. Suntem în discuții pentru alte concerte pe care le vom anunța cât de curând. Îndemnul nostru este mergeți la concerte. Cumpărați tricouri /CD-uri. Aşa ne putem ajuta reciproc iar noi vom continua să facem ” spectacole frumoase”“, ne-a dezvăluit Valentin Popescu.
Foto: Cristian Văduva

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.