Început cu stângul pentru BC SCM Timișoara în jocurile din grupa 1-6....

Început cu stângul pentru BC SCM Timișoara în jocurile din grupa 1-6. ”Leii din Banat” au alergat fără succes după ”vulturii” din Sibiu

0
DISTRIBUIȚI
Imagine de la meciul cu Oradea jucat la Sibiu

BC SCM Timișoara nu a reușit să treacă de BC CSU Sibiu nici în a treia întâlnire a sezonului dintre cele două. În ciuda faptului că au condus și au ținut ”aproape” pe finalul întâlnirii, ”leii” au cedat în cele din urmă, scor 70-77, pe malurile Cibinului. Tudor Costescu s-a ținut de promisiune și l-a debutat azi pe juniorul Lucas Tohătan.

Bănățenii pregătiți de Tudor Costescu nu au început rău jocul din Sala ”Transilvania”, unde s-au întors după eșecul din Final Eight-ul Cupei României.


Timișorenii au început sfertul 2 cu avantaj pe tabelă, scor 23-22, dar aveau să cedeze complet frâiele partidei înainte de pauză. Popa Calotă și compania au muncit apoi pentru un ”comeback” și au reușit să egaleze situația înaintea sfertului final: 52-52, în urma coșului lui Diaz. Același american a reușit să-și ducă colegii în avantaj imediat după reluarea jocului, dar Sibiul a repreluat conduerea și nu a mai cedat-o. Asta deși BCT-ul s-a menținut constant la trei-patru puncte distanță.

Meciul a fost tranșat abia cu 19 secunde înainte de final, prin ”liberele” lui Mijajlovic. La oaspeți a debutat și noua achiziție, tânărul Lucas Tohătan. Fără un impact important în cele aproape șapte minute jucate. Cel mai bun marcator al lui BC SCM Timișoara în Ardeal a fost același Mladen Jeremic (21 de puncte). Pentru alb-violeți au mai punctat: Komatina (14 puncte), Otasevic (2), Drăgușin (4), Flowers (7), Popa Calotă (7), Păun (1), Diaz (12) și Tohătan (2). Igor Mijajlovic a fost principalul realizator al gazdelor, cu 18 puncte. Iar Casper William a impresionat cu un double figure: 11 puncte plus 11 recuperări.

BC Timișoara, care se afla pe locul 4 la începutul primei runde din faza a doua a Ligii Naționale (locurile 1-6), are acum 29 de puncte din 19 jocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.