Liberalii din Timiş vor vota fără obiecţii bugetul judeţului Timiş, făcut de...

Liberalii din Timiş vor vota fără obiecţii bugetul judeţului Timiş, făcut de PSD şi lăudat de Robu. Cine are nemulţumiri

0
DISTRIBUIȚI

PNL Timiş este mulţumit de modul în care vor fi repartizaţii banii din bugetul judeţului pe 2017 pentru proiectele fiecărei primării. Bugetul va fi adoptat marţi, în cadrul unei şedinţe de plen, iar în urma discuţiilor purtate, astăzi, în cadrul unei şedinţe de comisii de la CJT, liberalii susţin că au obţinut ceea ce şi-au dorit.

„Aşa cum spunea domnul Robu, mai devreme, am avut o întâlnire de discuţii privind problemele care ne-au fost aduse la cunoştinţă de către primarii PNL şi bineînţeles de către grupul nostru de consilieri judeţeni. Am dus aceste probleme la cunoştinţă şi am negociat tematic pe fiecare capitol – reabilitări drumuri comunale şi judeţene, transferuri din drumuri comunale în drumuri judeţene, reabilitări poduri şi podeţe la nivelul judeţului Timiş şi ca şi ultim capitol a fost Agenda Culturală.


Din tot ce ne-am propus noi ca şi obiective şi eu mă declar mulţumit de ceea ce s-a discutat, de ceea ce s-a înţeles că este obligatoriu necesar pentru a putea purcede la îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor judeţul Timiş”, a declarat Nicu Bitea, liderul consilierilor judeţeni al PNL Timiş.

Întrebat de presa locală în legătura cu buna colaborare cu conducerea CJ Timiş cu care pare să nu mai aibă niciun conflict, preşedintele interimar al PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat că „este dezavuată o astfel de atitudine (n.r discuţii aprinse sau contre), este dezavuat un astfel de mod de a face politică cu circ la nesfârşit. Cetăţenii apreciază să vadă cooperare. Eu sunt deschis să cooperez pentru a face tot ce avem noi neroie în Timişoara şi cum am spus-o în repetare rânduri nu am nevoie de recunoaştere a paternităţii ideilor. Nu mă preocupă decât să ştiu că rămâne ceva în urma mea în Timişoara”.

De cealaltă parte, consilierul judeţean PNL Marian Vasile a emis un comunicat de presă prin care a criticat modul în care este constituit bugetul judeţului, dar şi lipsa de discuţii pe tema alocărilor, acuzând că la şedinţa de comisii au fost doar trei luări de cuvânt. Primarul Nicolae Robu nu a dorit să comenteze acuzaţiile lui Vasile, explicând că cei care doresc să se poziţioneze în contradicţie cu linia partidului au şi opţiunea ca pe viitor să candideze din postura de indepenţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.