Lucrările de pe Popa Şapcă se extind şi la străzile conexe. Ce...

Lucrările de pe Popa Şapcă se extind şi la străzile conexe. Ce intervenţii anunţă primarul Robu

0
DISTRIBUIȚI

Atenţie, şoferi: lucrările de la strada Popa Şapcă se vor extinde şi în zonele învecinate. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, anunţă că i-a convocat pe constructori la o întâlnire în cadrul căreia să le ceară să extindă perimetrul în care se fac intervenţii pentru că nu este mulțumit de modul în care arată zona.

„Se lucrează la Pasajul Jiul, la zona Popa Șapcă.


Am cerut să am o întâlnire cu firma Sylc Con Trans care execută lucrarea de la Pasajul Popa Șapcă și străzile conexe pentru că aș vrea să văd că se extinde frontul. Se lucrează acum pe strada Popa Șapcă, dar aș vrea să cer firmei să extindă frontul de lucru și să atace și bulevardul Antenei, pentru că îmi doresc să văd o altă față în acea zonă din vecinătatea mall-ului și a zonei Openville. Vreau să văd o altă față acolo și pentru fluidizarea traficului, nu numai pentru aspect sau, dacă vreți, punem lucrurile în ordine inversă. Am cerut Direcției Tehnice să aibă grijă să se coreleze lucrările societății Aquatim în zona Jiul cu lucrările firmei PORR care execută lucrarea pasajul Jiul și strada Jiul”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Şantierul din zona Jiul a fost deschis în luna iulie a anului 2016, iar lucrările pe Popa Şapcă au început în luna august. Proiectul din zona pasajului Jiul vizează lărgirea acestuia la cinci benzi, precum şi extinderea carosabilului de pe strada Jiul la patru benzi. Termenul de realizare este de 14 luni, iar suma alocată este de 18.000.000 de lei.

Lucrările de la Popa Şapcă vizează lărgirea pasajului, extinderea drumului la patru benzi între Punctele Cardinale şi Cimitirul Eroilor, dar şi amenajarea de piste de biciclete. Investiția se ridică la 24.000.000 de lei fără TVA. Termenul de realizare a lucrării este de un an şi jumătate.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.