Maşină a Poliţiei de Frontieră, impact VIOLENT cu un alt autoturism. În...

Maşină a Poliţiei de Frontieră, impact VIOLENT cu un alt autoturism. În ce situaţie a ajuns unul dintre şoferi

0
DISTRIBUIȚI

O maşină a Poliţiei de Frontieră a fost implicată astăzi într-un accident rutier, care a avut loc în vestul ţării. Autoturismul marca Nissan care aparţinea instituţiei statului a intrat în coliziune cu o altă maşină marca Dacia Logan, pe Calea Zimandului din cartierul arădean Grădişte, conform celor de la aradon.ro.

La volanul Daciei se afla un bărbat în vârstă de 69 de ani, care a scăpat cu răni uşoare în urma tamponului, însă autovehiculul acestuia a suferit pagube semnificative.


Violenţa impactului a făcut ca uşile maşinii să nu se mai poată deschide astfel că şoferul a rămas încarcerat. A fost nevoie de intervenţia pompierilor, ca după aceea vârstnicul să fie preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital pentru investigaţii suplimentare.

Neacordarea de prioritate se pare, după primele investigaţii, a fost cauza producerii accidentului „Miercuri, în jurul orelor 08:45, pe Calea Zimandului din municipiul Arad a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia un conducător al unui autoturism marca Dacia Logan care a ieşit din staţia de carburanţi pe Calea Zimandului şi nu a acordat prioritate autospecialei aparţinând Poliţiei de Frontieră din cadrul Ministerului Afacerilor Interne”, a declarat pentru sursa citată subcomisarul Răzvan Meszar din cadrul Poliţiei Rutiere Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.