Meditații GRATUITE pentru liceenii din Timiș care dau BAC-ul la Matematică. În...

Meditații GRATUITE pentru liceenii din Timiș care dau BAC-ul la Matematică. În ce perioadă sunt oferite

0
DISTRIBUIȚI

Universitatea Politehnica din Timișoara sare și în acest an în sprijinul liceenilor care dau examenul de Bacalaureat la Matematică, în vară. Astfel, reprezentanții instituției de învățământ superior anunță că Departamentul de Matematică organizează, în perioada 26 februarie – 18 iunie, cursuri pregătitoare la această materie.

Acestea sunt oferite gratuit “potențialilor săi studenți, indiferent de facultatea pe care doresc să o urmeze și independent de forma admiterii pentru care optează, cursuri care vor fi utile atât pentru examenul de bacalaureat cât și pentru examenele din anul I de studii”.

Meditațiile se vor desfășura în fiecare duminică în perioada amintită, în amfiteatrul D1 al Facultății de Automatică și Calculatoare, între orele 10.00 – 13.00.


“Temele dezbătute urmează conţinutul Culegerii de probleme pentru examenul de bacalaureat şi admiterea în Universitatea Politehnica Timişoara. Participanţilor la cursuri nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de UPT”, transmite instituția timișoreană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.