Mort de BEAT la volanul maşinii, pe străzile din Timişoara. Unde a...

Mort de BEAT la volanul maşinii, pe străzile din Timişoara. Unde a fost oprit în trafic șoferul de aproape 60 de ani

0
DISTRIBUIȚI

Bătrân şi rebel. Chiar dacă vârsta de 58 de ani nu i-ar recomanda pentru astfel de escapade, un şofer de această vârstă a fost prins la volanul autoturismului său mort de beat, în timp ce se deplasa pe străzile din oraș. Poliţiştii Biroului Rutier Timişoara l-au oprit în trafic ieri, în jurul orei 20.30.

Vârstnicul se afla pe strada Anton Bacalbaşa. Întrucât emana vapori de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Bărbatul a fost condus la spital, acolo unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exctitate a alcoolemiei, fiindu-i întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile pubice a unui vehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

„Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice! Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacţie şi precizia mişcărilor şi poate determina scăderea acuităţii vizuale şi auditive a şoferilor. Legea pedepseşte aspru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul după ce şoferul acestuia a consumat băuturi alcoolice, iar concentraţia de alcool în sânge depăşeşte limita legală”, a transmis IPJ Timiş.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.