The Motans a lansat un nou videoclip şi este invitatul special al...

The Motans a lansat un nou videoclip şi este invitatul special al unei petreceri din Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
The Motans este invitatul special al unei petreceri care va avea loc la Timişoara

The Motans a lansat videoclipul piesei „Tu”, single care avea premiera la finalul anului trecut. Producţia video este una cu accente SF, cu un cosmonaut aflat în pustietatea unui tărâm nou şi necunoscut. Protagonistul clipului este chiar Denis, artistul cunoscut ca The Motans. Cadrele cu Denis sunt alternate cu cele ale muzei sale, o blondă care săruta un trandafir. Perindându-se printre stânci şi în văi pustii, cosmonautul găseşte petale de trandafiri în costumul său. Piesa este o baladă acustică romantică, cu bas discret de R&B pentru un plus de senzualitate.


„Tu” are muzica şi versurile scrise de Denis Roabeş, adică The Motans, iar regia clipului îi aparţine lui Ionuţ Trandafir.

Acesta a regizat şi videoclipul „Weekend”, care îi aduce împreună pe Delia şi The Motans şi a făcut senzaţie luna trecută pe YouTube. Pe măsură ce piesa „Tu” se apropie de final descoperim un peisaj familiar, probabil din Câmpia Bărăganului sau Dobrogea. În pustietate se strecoară şi generatoare eoliene, iar cosmonautul se îneacă metaforic în trandafirii ce îi acoperă casca.The Motans a lansat cu o săptămână în urmă piesa „Fifty Fity” şi se pregăteşte să lanseze primul său EP. În spatele acestui proiect muzical se ascunde un „produs de export” din Republica Moldova, pe aceeaşi filieră ca şi Carla’s Dreams.

Creierul este Denis Roabeş, un artist în vârstă de 27 de ani, care a renunţat la cariera de marketing şi vânzări pentru a face muzică sub numele The Motans. Tânărul a cântat împreună cu Delia hitul „Weekend” în cele 3 zile de concerte susţinute de artistă la Sala Palatului.

The Motans este invitatul special al petrecerii care va avea loc vineri 31 martie, de la ora 23.00, la Epic Society. Alături de el vor mai fi prezenţi Dirty Nano şi Elless, iar biletele de intrare costă 30 lei pentru băieţi şi 15 lei pentru fete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.