Noul subprefect de Timiş, învestit în funcţie. Vezi ce a declarat după...

Noul subprefect de Timiş, învestit în funcţie. Vezi ce a declarat după ceremonie FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-322526203">

Noul subprefect al judeţului Timiş a fost învestit în funcţie, în această dimineaţă, în cadrul unei ceremonii scurte, care a avut loc la Palatul de Administrativ. La eveniment au luat parte prefectul judeţului Timiş, Mircea Băcală, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, şi cei doi vicepreşedinţi, Roxana Iliescu şi Traian Stancu.

Amintim că postul de subprefect a fost vacantat la finele anului 2016, după ce Zoltan Marossy a fost demis ca urmare a unor declarații făcute la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Cristian Franţescu are 34 de ani, este de meserie jurist şi până să devină subprefect a fost funcţionar public în cadrul Primăriei Timişoara, la Biroul Autorizări Comerciale. La ceremonia din învestire a luat parte și directorul general al Direcției Relații cu Instituțiile Prefectului, Iulian Gheorghe Teodor.

„Sunt onorat de încrederea pe care mi-a acordat-o primul ministru. Aș dori să mulțumesc celor care m-au susținut pentru a ajunge în această funcție. Vin cu experiența acumulată în administrația publică, din Primăria Timișoara. Sunt convins că voi avea o colaborare bună cu prefectul Mircea Băcală, cu reprezentanții CJ, cu primăria”, a declarat Franţescu după învestirea în funcţie.

„Împreună, cu siguranță vom continua activitatea instituției, în așa fel încât atât prioritățile guvernului cât și celelalte repsonsabilități vor fi onorate la nivelul județului Timiș, așa cum obligațiile noastre o cer”, a spus prefectul de Timiș, Mircea Băcală.

Foto și video: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.