Paşaport pentru petrecere, alături de unul din cei mai talentaţi producători de...

Paşaport pentru petrecere, alături de unul din cei mai talentaţi producători de muzică deep house din ţara noastră, Kataa

0
DISTRIBUIȚI
Kataa este invitatul special al petrecerii The Passport din Timişoara

Kataa, pe numele său adevărat Cătălin Sebastian Iordache, un nume binecunoscut în lumea DJ-ilor şi a producătorilor de muzică electronică, graţie numeroaselor sale release-uri care au avut succes în diverse clasamente este invitatul special al petrecerii The Passport, care va avea loc vineri 24 martie, de la ora 23.00, la D’arc The Bar.

Printre piesele cunoscute din palmaresul său se numără „Heart Shaped Box“, „Inner Beauty“, „1992“ sau remixul la Sofi Tukker – Drinkee (Kataa & Midi Culture Remix).


„Am o emisiune la postul de radio DanceFM, unde sunt prezenţi şi alţi DJ-ei din Timişoara ca Julyan Dubson, Krystyano şi Alyo. Printre piesele mai noi care le-am editat se numără True Emotions şi Crush on U. Ca şi planuri de viitor urmează în curând să scot un remix oficial la noua piesa a lui DJ Optick – Chapeau. Deasemenea mai pregătesc pentru luna aprilie o piesă care va apărea la casa de discuri BeWild Records din Spania, unul dintre artiştii lor fiind Jose Maria Ramon. Cele două piese noi au ieşit la Epic Tones, iar la True Emotions am primit suport de la o serie de artişti cunoscuţi ca Vanilla Ace, Jose Maria Ramon, Frank Lamboy sau  Paul Damixie“, ne-a declarat Kataa.

Artistul este considerat unul din cei mai talentaţi produceri de muzică deep house din România, iar piesele sale au ocupat locuri fruntaşe în topurile Shazam din Bulgaria şi România sau în topul  Trackitdown. Alături de el, la această petrecere vor mai mixa Mike Iova şi Phill, iar biletele de intrare costă 15 lei pentru băieţi şi 10 lei pentru fete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.