Patru bărbaţi, cercetați după un scandal VIOLENT în care s-au tras focuri...

Patru bărbaţi, cercetați după un scandal VIOLENT în care s-au tras focuri de armă. Ce au descoperit poliţiştii în urma percheziţiilor

0
DISTRIBUIȚI

pistol

Trei persoane din localitatea cărăşeană Buchin şi una din Sibiu sunt cercetate de poliţiştii din Caransebeş, după ce au fost implicate sâmbătă, 25 martie, întru-un scandal în Petroşniţa. În urma conflictului oamenii legii au început cercetările şi au efectuate cinci percheziţii domiciliare.

Scandalul a avut loc în jurul orei 14.00, din cauza unei neînţelegeri privind cumpărarea mieilor, iscată între trei bărbaţi din Buchin şi alţi trei din judeţul Sibiu.


În timpul altercaţiei au fost lovite oglinzile retrovizoare ale autoutilitarelor sibienilor, geamul lateral-stânga şi bara din faţă a unei maşini. Au fost trase trei focuri de armă dintr-un pistol neletal înspre autovehiculele oamenilor din Sibiu, însă, din fericire, nu s-au înregistrat vătămări corporale.

În urma percheziţiilor care au avut loc ieri au fost găsite 12 cartuşe cu glonţ, un cartuş cu bilă, un tub cartuş percutat, obiecte vestimentare ce aveau aplicate sisteme antifurt, o motocicletă furată dar şi alte 17,6 kilograme de tutun uscat.

Polițiștii au extins urmărirea penală, efectuând cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, deținerea în afara antrepozitului fiscal a peste 1 kg de tutun de fumat și tăinuire.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.