Petiţie împotriva demolării stadionului „Dan Păltinişanu” din Timișoara. Unde puteţi semna

Petiţie împotriva demolării stadionului „Dan Păltinişanu” din Timișoara. Unde puteţi semna

1
DISTRIBUIȚI

Aşa cum era de aşteptat, nu doar primarul Nicolae Robu nu este de acord cu dorinţa Consiliului Judeţean Timiş de a demola stadionul „Dan Păltinişanu”, în vederea construirii unei noi arene.

Amintim că săptămâna trecută, preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, a anunţat că în bugetul pentru anul 2017 vor fi alocaţi bani pentru mai multe documente aferente unor proiecte precum un nou stadion sau o sală polivalentă. După ce actele vor fi întocmite, acesta vor fi trimise la Compania Naţională de Investiţii pentru obţinerea finanţării.


Locaţia anunţată de preşedintele CJ Timiş pentru amenajarea noului stadion este chiar cea a actualului „Dan Păltinişanu”. Deja primarul Nicolae Robu şi-a exprimat dezacordul faţă de intenţia CJ Timiş de a demola vechea arenă.

În acest context, în această perioadă, se semnează din nou o petiţie, din 2008, prin care se cere păstrarea stadionului şi amenajarea unei noi investiţii într-o altă locaţie. „Demolarea actualului stadion «Dan Paltinisanu» si construirea altui stadion, sunt activitati care necesita timp, … foarte mult timp. Timp in care alb-violetii vor trebui sa joace pe alte terenuri, gen CFR, UMT,… sau poate chiar prin vecini: Arad, Resita ??? Cine va avea de castigat in cazul desfasurarii jocurilor prin vecini ? Cu siguranta jucatorii si suporterii nu vor avea nici un avantaj/beneficiu. Propun mentinerea actualului stadion cel putin pana la construirea si darea in folosinta a unui alt stadion”, se spune în petiţia care poate fi consultată aici. De menționat că Stadionul UMT a fost demolat complet încă din deceniul trecut.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.