Ping-pong politicianist cu Sala Polivalentă din Timişoara

Ping-pong politicianist cu Sala Polivalentă din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Când vine vorba de priorităţi, fiecare dintre noi poate născoci o listă. Dacă ne referim strict la capitolul cu care ne mândrim noi cât se poate de abitir în ultima vreme – Capitala Culturală Europeană 2021 – nu mai e un secret pentru nimeni că în fruntea listei este inexistenţa unui loc adecvat pentru concerte mari.

O sală polivalentă în care alături de alte evenimente din diverse arii de interes, să se poată ţină concerte. Adevărate. Cu mii de spectatori. Din cauza acestui aspect, oraşul nostru a pierdut multe concerte de top.


Iar dacă ne gândim că Timişoara se află undeva aproape de Belgrad şi Budapesta, locuri unde aproape zilnic se întâmplă evenimente cu ştaif, lucrurile-s şi mai clare.

De ceva vreme, chestiunea asta a ajuns cumva şi la urechile autorităţilor şi, spre satisfacţia melomanilor, „tema“ aceasta este pusă tot mai des „pe tapet“. Din nefericire, şi de această dată, chestiunea a căptătat conotaţii politice. Şi asta pentru că una din tabere a venit cu propunerea ca respectiva sală să fie construită la Giroc. Cealaltă tabără a venit cu o altă idee, şi anume ca Polivalenta respectivă să fie construită în oraş. Şi din nou, chestiunea a ajuns la „contrele“ politicianiste.

Impresia este că asistăm din nou la un meci de ping-pong, care are toate şansele să se prelungească la nesfârşit. Toată lumea e de acord că e musai să avem aşa ceva. Din acest motiv, cred că ar fi cazul că măcar în această chestiune distinşii politicieni să lase „aburelile“ cotidiene deoparte. Timişoara merită aşa ceva, cât mai repede. Indiferent că e la Giroc, Dumbrăviţa sau în centrul oraşului. Lăsaţi discuţia pe seama specialiştilor şi faceţi un bine pentru scena culturală a acestui oraş pe care îl iubim din tot sufletul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.